Antena Meniu Search
x

Emoţionant: Florin Piersic, în lacrimi, pe scenă, după surpriza făcută de spectatori, de ziua sa

Momente speciale şi minute bune de aplauze. Astfel a fost primit aseară Florin Piersic, la finalul piesei "Străini în noapte" jucată pe scena din Constanţa.

Vezi și

Momente speciale şi minute bune de aplauze. Astfel a fost primit aseară Florin Piersic, la finalul piesei "Străini în noapte" jucată pe scena Casei de Cultură din Constanţa. Spectatorii l-au sărbătorit pe marele actor la împlinirea celor 82 de ani pe care îi împlineşte astăzi.

Sala Casei de Cultură din Constanţa a vibrat aseară de emoţie. Florin Piersic, unul dintre cei mai iubiţi actori români, a urcat din nou pe scenă. Chiar... înainte de ziua lui. 

Artistul şi-a încântat spectatorii cu prestaţia sa din piesa "Străini în noapte", în care a jucat alături de Medeea Marinescu.

La final oamenii au aplaudat minute în şir. Surprins de cei care i-au urat la mulţi ani, Florin Piersic a plecat cu ochii în lacrimi.

În cei peste 60 de ani de carieră, Florin Piersic a jucat în numeroase filme şi piese de teatru. În Cluj-Napoca, oraşul său natal, un teatru îi poartă chiar numele. Actorul a fost decorat cu Ordinul Meritul Cultural în 1967, iar în anul 2002, cu Ordinul Naţional "Steaua României" în grad de Cavaler. Luni, marele actor va urca din nou pe scenă. De data aceasta la Teatrul Naţional din Bucureşti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » Emoţionant: Florin Piersic, în lacrimi, pe scenă, după surpriza făcută de spectatori, de ziua sa