Antena Meniu Search
x

Florin Salam a FOST REŢINUT pe aeroportul din New York. Ce au găsit asupra sa poliţiştii de frontieră

Cântăreţul Florin Salam a fost reţinut pe aeroportul din New York de către poliţia de frontieră din cauza sumei de bani pe care o avea asupra lui, aproximativ 100 000 de dolari, fără să deţină vreun act.El se întorcea de la un concert pe care l-a susţinut într-un restaurant cu specific românesc.

Cântăreţul Florin Salam a fost reţinut pe aeroportul din New York de către poliţia de frontieră din cauza sumei de bani pe care o avea asupra lui, aproximativ 100 000 de dolari, fără să deţină vreun act. El se întorcea de la un concert pe care l-a susţinut într-un restaurant cu specific românesc.

Conform Antena Stars, cântăreţul a mers să cânte la un reustaurant, de unde a plecat cu o sumă uriaşă de bani.

Ajuns pe aeroportul din New York, cântăreţul a fost reţinut de către poliţia de frontieră din cauza sumei de bani pe care o avea asupra lui, aproximativ 100 000 de dolari, fără să deţină vreun act de provenienţă al banilor.

Dincolo de problemele pe care le-a avut cu autorităţile americane, aparent manelistul şi-a nemulţimit şi fanii prezenţi la restaurantul unde urma să cânte.

Pe acelaşi subiect

Potrivit unui comentariu postat pe Facebook, cântăreţul ar fi plecat de la local cu banii încasaţi pentru bilete, dar fără să le cânte celor peste trei sute de oameni care veniseră să îl asculte:

"Le-ai luat bani la lume la New York şi nu le -ai cântat nimic !

Ai dezamăgit o lume întreagă ! Nu ai stofă de cântăreț de talie mondială ! Nu ai orgoliu ! Ai venit la New York să le iei bani la fraieri nu să cânți ! Nu așa să face spectacol ! Te-au așteptat peste 300 de oameni să le cânți și să-i încânți, ce ai făcut ? Nimic.", a scris pe Facebook un fan nemulţumit de atitudinea manelistului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » Florin Salam a FOST REŢINUT pe aeroportul din New York. Ce au găsit asupra sa poliţiştii de frontieră