Antena Meniu Search
x

Video Fusta, cel mai în vogă obiect vestimentar în rândul starurilor masculine de la Hollywood. Vedetele care au adoptat trendul inedit

Fustele nu mai sunt doar pentru femei. Iar noul trend porneşte de la starurile masculine de la Hollywood, care au început să poarte din ce în ce mai des piesa vestimentară etalon pentru feminitate. Harry Styles, ASAP Rocky sau Brad Pitt sunt doar câţiva dintre cei care au şocat cu apariţiile excentrice.

Alexandra Paraschiv
de Alexandra Paraschiv

la 29.08.2022, 13:26

Vezi și

La premiera filmului "Bullet Train" din luna iulie din Berlin, Brad Pitt, cel care joacă rolul personajul principal, a făcut furori pe covorul roşu, după ce a apărut în fustă. Starul în vârstă de 58 de ani a optat pentru o jachetă maro, asortată cu fusta excentrică, şi o cămaşă roz.

Alte vedete care au adoptat trendul inedit

Actorul nu este singurul care a adoptat trendul şi a făcut din fustă un obiect vestimentar potivit şi pentru sexul masculin. Şi cântăreţul Harry Styles a lăsat pantalonii deoparte şi a ales fustele.

Încă din 2020, când a apărut pe coperta revistei Vogue, artistul britanic şi-a arătata preferinţa pentru piesa vestimentară destinată în mod obişnuit femeilor.

Alegerea este de multe ori şi un statement. Ca să promoveze cultura LGBT, Lil Nas X a apărut în timpul mai multor concerte în fuste spectaculoase.

Ideea a fost normalizată şi de alte personalităţi: rapperul ASAP Rocky, soţul Rihannei, basketbalistul american Russel Westbrook sau actorul Oscar Isaac, cunoscut pentru rolul său din Star Wars, au ales fustele pentru apariţii în public memorabile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Fusta, cel mai în vogă obiect vestimentar în rândul starurilor masculine de la Hollywood. Vedetele care au adoptat trendul inedit