Antena Meniu Search
x

Gabriela Sauciuc Cicone și trupa de copii "Miracol", apariție spectaculoasă în platoul Observator

De peste trei decenii, Gabriela Sauciuc Cicone pregătește și îndrumă pe calea către succes în muzica ușoară adulți dar mai ales copii.

de Redactia Observator

la 02.03.2020, 14:55

Vezi și
  • Gabriela Sauciuc Cicone a fost profesoară și la Școala Populară de Arte.
  • Ca să-i determine pe copii să lucreze în e chipă, Gabriela Cicone a dezvoltat câteva tehnici.

De peste trei decenii, Gabriela Sauciuc Cicone pregătește și îndrumă pe calea către succes în muzica ușoară adulți dar mai ales copii. A fost profesoară și la Școala Populară de Arte dar s-a întors mereu la cei mici, în prezent activând la Clubul copiilor Sector 6, unde a înființat și coordonează trupa de copii "Miracol".

Compune melodii pentru copii, precum "Vreau să fiu vedetă", "Cățelușul meu", "Mica vedetă", "Mie-mi place muzica", "Lumea basmelor" și multe, multe altele.

De ritmul săltăreţ şi numai bun de dansat chiar şi atunci când picioruşele sunt prea tinere pentru a ţine pasul este vinovată Gabriela Sauciuc Cicone, compozitoarea de muzică pentru copii.

Unde se nasc cântecele pentru pitici - la Clubul Copiilor Sector 6. Ca să-i determine pe copii să lucreze în e chipă, Gabriela Cicone a dezvoltat câteva tehnici.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri Mondene » Gabriela Sauciuc Cicone și trupa de copii "Miracol", apariție spectaculoasă în platoul Observator