Antena Meniu Search
x

Gala celor mai difuzaţi artişti din muzia românească a adus pe scenă vedete de toate vârstele

De la cântăreţi cu ani grei de carieră în spate, la tinere talente care păşesc uşor, dar sigur, pe scena mare a muzicii româneşti.

Vezi și

De la cântăreţi cu ani grei de carieră în spate, la tinere talente care păşesc uşor, dar sigur, pe scena mare a muzicii româneşti. A fost loc pentru toată lumea la gala care premiază cei mai difuzaţi artişti la posturile radio şi de televiziune, precum şi în mediul online. Printre ei, s-au aflat Ştefan Bănică, Lora şi Fly Project.

Ştefan Bănică a cucerit premiul pentru excelenţă, la gala celor mai apreciaţi artişti. Bănică este de trei decenii pe scenă. Aceşti tineri, în schimb, abia acum încep să devină cunoscuţi. Piesa lor de debut a fost cea mai accesată pe aplicaţiile care recunosc melodii. Iar asta le-a adus şi un premiu. 

Între timp, fac bani din succesul la radio, tv şi în online. Numai pe youtube, artiştii primesc până la 5 dolari pentru fiecare o mie de accesări. Iar videoclipul lor are deja aproape 20 de milioane. Succesul are însă preţul lui. 

Ceva mai bine stau artiştii care au reuşit să pătrundă pe piaţa muzicală internaţională, unde tarifele urcă şi la câteva zeci de mii de euro pentru un show. 

Viitorul în muzică este, însă, al celor care se folosesc de toate platformele media pentru a ajunge la public. La doar 13 ani, Iuliana Beregoi este vloggeriţă şi cântăreaţă cu un succes uriaş pe internet. 

Ea a urcat pentru prima dată pe scena pe care au mai fost premiaţi Delia, Lidia Buble, Andra şi Carla's Dreams. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri Mondene » Gala celor mai difuzaţi artişti din muzia românească a adus pe scenă vedete de toate vârstele