Antena Meniu Search
x

Geaca de piele purtată de Patrick Swayze în ”Dirty Dancing”, vândută cu peste 60.000 dolari (FOTO)

Geaca de piele pe care actorul american Patrick Swayze a purtat-o în filmul ”Dirty Dancing” a fost vândută cu 62.500 de dolari la o licitaţie care a avut loc vineri în Los Angeles.

Geaca de piele pe care actorul american Patrick Swayze a purtat-o în filmul ”Dirty Dancing” a fost vândută cu 62.500 de dolari la o licitaţie care a avut loc vineri în Los Angeles.

Geaca de piele a fost cumpărată de un colecţionar de obiecte utilizate în filme hollywoodiene, informează bbc.com.

La licitaţie au mai fost vândute sute de alte obiecte care au aparţinut actorului Patrick Swayze, între care o placă de surf din filmul ”La limita extremă/ Point Break”, şi un tricou pe care l-a purtat în filmul ”Ghost”.

Văduva actorului, Lisa Niemi, a spus că a avut îndoilei în privinţa vânzării obiectelor.

”Deşi este un lucru bun (vânzarea obiectelor, n.r.), este dificil. Sunt o femeie norocoasă, pentru că Patrick m-a iubit foarte mult”, a spus Lisa Niemi, pentru Press Association.

Licitaţia a vut loc în ciuda faptului că nepoata actorului s-a împotrivit.

”Acestea erau suvenire de familie. Este ca o palmă peste faţă faptul că vinde (Lisa Niemi, n.r.) aceste amintiri preţioase”, a spus Danielle Swayze, pentru Press Association.

Filmul ”Dirty Dancing” a avut mare succes în rândul spectatorilor şi a generat încasări de aproape 214 milioane de dolari. Rolul din acest film l-a transformat pe Patrick Swayze într-un star de talie mondială, iar pelicula a câştigat un Glob de Aur şi un premiu Oscar - la categoria ”cel mai bun cântec original” - şi un premiu Grammy la categoria ”cel mai bun duet”.

Patrick Swayze a fost nominalizat de trei ori la Globul de Aur, pentru apariţiile sale în filmele "Dirty Dancing" (1987), "Ghost" (1990) şi "Reginele balului/ To Wong Foo Thanks for Everything, Julie Newmar" (1995). În 1999, a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame, potrivit imdb.com.

Patrick Swayze a murit în 2009, la vârsta de 57 de ani, din cauza unui cancer la pancreas.

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri Mondene » Geaca de piele purtată de Patrick Swayze în ”Dirty Dancing”, vândută cu peste 60.000 dolari (FOTO)