Antena Meniu Search
x

George Clooney le-a dăruit câte un milion de dolari prietenilor apropiaţi (Video)

Pentru că faima nu l-a făcut să uite de unde a pornit, Clooney îşi ţine prietenii aproape cu surprinze şi cadouri neaşteptate.

Vezi și

George Clooney nu e doar un actor fenomenal, ci şi un adevărat gentleman. Pentru că faima nu l-a făcut să uite de unde a pornit, Clooney îşi ţine prietenii aproape cu surprinze şi cadouri neaşteptate.

La o petrecere, în urmă cu câţiva ani, actorul le-a oferit celor 14 amici din cercul restrâns pe care îl numeşte "The Boys - Băieţii", câte o geantă cu un milion de euro. Povestea a ieşit la iveală recent, când unul dintre cei răsplătiţi de Clooney a dezvăluit-o public.

Pe marele actor îl veţi revedea mâine seară, de la ora 22, aici, la Antena 1, în filmul Tomorrowland - Lumea de dincolo de mâine. O producţie de excepţie, cu numeroase premii şi nominalizări. Şi, mai important decât orice, un film neîntrerupt de publicitate. Vă invităm să îl urmăriţi alături de familie, de cei dragi, sau pur şi simplu alături de acea persoană căreia, în ajunul Crăciunului, vreţi să îi spuneţi "Mulţumesc".  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » George Clooney le-a dăruit câte un milion de dolari prietenilor apropiaţi (Video)