Antena Meniu Search
x

Gina Brooke, make-up artistul personal al Madonnei, in vizita in Romania

A reinventat imaginea reginei pop, Madonna! Este o artista talentata, un om care sculpteaza chipurile vedetelor de la Hollywood. Gina Brooke este de 10 ani make-up artistul personal al celei mai iubite si controversate artiste din lume.

Vezi și

A venit si in Romania pentru a avea grija si de femeile romance, cu cel mai in voga tratament cosmetic, un produs care te intinereste cu 10 ani.

Este cel mai cunoscut make-up artist la nivel international. Lucreaza cu Naomi Campbell, Gisele Bundchen, Cindy Crawford si Katy Perry, iar cu Madonna inca din 2003.

“Este minunata! Este unul dintre cei mai muncitori oameni pe care i-am cunoscut si a fost o bucurie sa lucrez cu ea de-a lungul timpului”, spune Gina Brooke despre regina muzicii pop.

Make-up artistul a venit si in Romania pentru a le arata vedetelor ce tehnici de infrumusetare foloseste Madonna, tehnici care te intineresc cu 10 ani: “Transforma pielea imediat si este foarte iubita de celebritati pentru ca are efecte imediate. Si cand o aduc inainte de machiaj si aplic tratamentul, le place foarte mult”. Dana Savuica a fost prima vedeta care a vrut sa incerce.

Cu o tehnica artistica si un spirit vizionar unic, Gina reuseste sa ridice stiinta infrumusetarii dincolo de limitele si conventiile industriei de beauty,fara a folosi prea mult machiaj bazandu-se pe un look natural.

Gina a transmis si un mesaj romancelor: “Sa se focuseze pe frumusetea lor individuala. Multe femei se uita in oglinda si se focuseaza pe ceea ce nu le place la ele, dar cred ca este important ca femeile sa se focuseze pe ceea ce le place”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri Mondene » Gina Brooke, make-up artistul personal al Madonnei, in vizita in Romania