Antena Meniu Search
x

Video Gisele Bündchen iubeşte din nou, după divorţul de Tom Brady. Cu cine a plecat în vacanţă, în Costa Rica

După un divorţ care a stat pe prima pagină a tabloidelor din întreaga lume, Gisele Bündchen pare că şi-a găsit din nou fericirea. Modelul a fost surprins în vacanţă, în Costa Rica, alături de iustructorul ei de jiu jitsu. 

de Redactia Observator

la 15.11.2022, 17:09

Vezi și

La începutul anului, frumoasa Gisele Bündchen arăta lumii întregi pe reţelele sociale că are cel mai priceput instructor de jiu jitsu. S-a mândrit cu fiecare mişcare de apărare învăţată şi a continuat să înveţe de la acelaşi maestru.

Gisele Bündchen, după divorţul de Tom Brady: vacanţă cu instructorul de jiu jitsu

La două săptămâni de la divorţul de Tom Brady, modelul a fost suprins de paparazzi în vacanţă, în Costa Rica, la braţul instructorului. Îmbrăcată lejer, într-un tricou larg şi o pereche de pantaloni negri, vedeta s-a plimbat în provincia Puntarenas. Alături de ea au fost şi cei doi copii ai modelului în vârstă de 42 de ani. 

Supermodelul şi Tom Brady au divorţat după 13 ani de căsătorie. După o relaţie cu suişuri şi coborâşuri, cei doi şi-au spus adio şi acum au de împărţit o avere 650 de milioane de dolari. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Gisele Bündchen iubeşte din nou, după divorţul de Tom Brady. Cu cine a plecat în vacanţă, în Costa Rica