Antena Meniu Search
x

Secretul murdar de la Hollywood. Actriţa Jane Fonda rupe tăcerea în cazul producătorului Harvey Weinstein

Scandal sexual la Hollywood. Actriţa Jane Fonda a mărturisit că ştia despre comportamentul abuziv al lui Harvey Weinstein.

Vezi și

Hărţuirile sexuale de care este acuzat Harvey Weinstein erau un secret şi nu prea la Hollywood. Actriţa Jane Fonda a mărturisit că ştia despre comportamentul abuziv al producătorului. Însă de teamă a preferat să nu spună nimic.

Ea însăşi violată pe când era doar un copil şi concediată pentru că nu a întreţinut relaţii sexuale cu şeful ei, actriţa Jane Fonda face noi dezvăluiri despre Harvey Weinstein. Un secret bine păstrat de multe vedete de la Hollywood, hărţuirile sexuale de care este acuzat producătorul ar putea fi doar vârful icebergului.

Şi actriţa Kate Beckinsale susţine că a devenit victima lui Weinstein. Ea a mărturisit că producătorul de film i-a făcut avansuri şi a hărţuit-o într-o cameră de hotel din Londra, pe când avea doar 17 ani.

L-am refuzat profesional de multe ori în decursul anilor, iar de multe ori se enerva, țipa la mine și mă amenința, scrie Kate Beckinsale pe Instagram.

Harvey Weinstein este vizat de o anchetă deschisă de poliția din New York, privind o presupusă agresiune sexuală comisă în 2004. Cercetări fac şi poliţiştii britanici, într-un caz similar, comis în anii 80 la Londra.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Secretul murdar de la Hollywood. Actriţa Jane Fonda rupe tăcerea în cazul producătorului Harvey Weinstein