Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscopul săptămânii 19-25 martie. Peștii au parte de mulți bani, Gemenii vor mai multă libertate, iar Vărsătorii trebuie să aibă grijă de sănătate

Peștii au parte de mulți bani, iar Gemenii vor mai multă libertate, potrivit previziunilor pentru horoscopul săptămânii 19-25 martie 2018.

de Redactia Observator

la 19.03.2018 , 19:52

Horoscopul săptămânii 19-25 martie 2018. Peștii au parte de mulți bani, Gemenii vor mai multă libertate, iar Vărsătorii trebuie să aibă grijă de sănătate, potrivit previziunilor pentru horoscopul săptămânii 19-25 martie 2018.

Astrologul Camelia Pătrășcanu ne spune care sunt previziunile astrologice pentru fiecare zodie în parte în săptămâna următoare.

Articolul continuă după reclamă
Horoscopul saptamanii 19-25 martie
Pe acelaşi subiect

Horoscopul săptămânii 19-25 martie Berbec

Berbecii pot avea un început de săptămână extrem de tensionat.

Sunt mai ușor de iritat în relațiile personale. Vor să-și impună punctul de vedere. Au senzația că lucrurile nu merg sau sunt blocate. De aceea, relațiile sunt mai blocate.

Marți și miercuri sunt mai practici.

Foarte multă comunicare joi și vineri, asta înseamnă că lucrurile se pot rezolva. Atenție la familie în weekend.

Horoscopul săptămânii 19-25 martie pentru Taur

Taurii au foarte multe lucruri de reparat și corectat. Și depind și de niște acte pentru a face aceste corecții, fie că așteaptă niște aprobări sau niște semnături, fie că au nevoie de acceptul unor persoane.

E posibil să solicite și un specialist acolo unde problemele sunt mai încâlcite, mai ales de natură juridică.

Trebuie să adune date și nu trebuie să se grăbească.

Horoscopul săptămânii 19-25 martie pentru Gemeni

Gemenii vor avea o săptămână care le dă o mare dorință de libertate, de a se întâlni cu diverse persoane să se simtă bine.

Trebuie să fie atenți la excesele pe care le fac în plan social, dacă dau credit unor persoane care nu merită, dacă ei chiar fac promisiuni neacoperite, pentru a impresiona.

Trebuie să fie atenți, pentru că altfel vor plăti dacă spun neadevăruri.

Horoscopul săptămânii 19-25 martie pentru Rac

Racii au o săptămână de autoritate și trebuie să se impună în relațiile cele mai importante pentru ei, fie în familie sau în relația cu autoritățile.

Cu șefii au tendința de a pune piciorul în prag și au tendința de a spune că nu mai fac parte din joc dacă lucrurile nu decurg așa cum își doresc, sigur în numele unor principii de colaborare pe care le-au stabilit.

Se pare că sunt nemulțumiți de felul în care s-au respectat angajamente și sunt capabili, mai ales cei năsucți în iulie, să spună că-și iau jucăriile și pleacă.

Pot fi mari discuții între ei și persoane importante din viața lor.

Horoscopul săptămânii 19-25 martie pentru Leu

Leii depind și ei, mai ales la locul de muncă, de niște acte.

Sunt de evitat cerurile, de a nu supăra pe nimeni pentru că riscă să se rostogoloească un bulgăre mult mai mare decât pare la prima vedere.

Cei care au colaborări cu străinătate, să fie atenți la drum.

Horoscopul săptămânii 19-25 martie pentru Fecioară

Pe de o parte, Fecioarele pot să fie îndrumători pentru alte persoane, pe care le sfătuiesc și le îndrumă.

Pe de altă parte, au ele nevoie, în demersurile lor personale, de persoane foarte bine pregătirite și colaborează cu acestea, fie persoane care le recunosc pregătire și le încurajează să se manifeste, să aplice, să scrie.

Deci au nevoie de curaj pentru a-și exprima talente.

Horoscopul săptămânii 19-25 martie pentru Balanță

Balanțele pot avea dificultăți în relațiile persoanele și fac tot felul de analize. Este important cum văd partenerul sau persoana foarte importantă de lângă ele.

Pentru că este posibil să se fii înșelat, să fi calculat greșit, să se fii entuziasmat prea mult. Așa că în această săptămână ei sunt cerebrali și revin la niște impresii pe care le-au avut și le reanalizează.

Horoscopul săptămânii 19-25 martie pentru Balanță

Scorpionii au de a face cu munca, care trebuie să fie mai bine organizată și planificată. Aici au probleme, pot fi colaboratorii și planul lor de lucru.

Dacă nu se țin de deadline-urile pe care le au încurcă toate lucrurile și s-ar putea să fie o greșeală repetată și nu vor să mai facă asta.

Horoscopul săptămânii 19-25 martie pentru Săgetător

Pentru Săgetători este o săptămână în care unii iubesc libertatea și au nevoie de aplauze și de laude și le caută.

Alții vor să înceapă un proiect nou, pe cont propriu, acolo unde le place să facă ceva.

Nu au voie să cheltuiască foarte mult, de aceea nu trebuie să dea curs unor capricii, însă acțiunile pe care vor să le întreprindă cer mai multă cheltuială și atunci trebuie să pună la bătaie toate talentele lor.

Horoscopul săptămânii 19-25 martie pentru Capricorn

Capricornii au de a face cu familia în săptămâna 19-25 martie. Se întâmplă lucruri în familie.

Fie unele persoane au diverse idei: vor să plece de acasă, să se mute sau vor să studieze ori își schimbă orarul de viață, iar Capricornii nu știu să cum să se adapteze la cerințele copilului, la pretențiile partenerului, la mișcările care apar în viața de familie.

Trebuie să analizeze dacă prin neadaptarea lor se distanțează prea mult de membrii familiei și ce trebuie să facă pentru a se apropia din nou.

Horoscopul săptămânii 19-25 martie pentru Vărsător

Vărsătorii trebuie să aibă grijă de sănătate și să se informeze mai bine, adică să citească sau să ceară mai multe opinii.

Pe de altă parte, și Vărsătorii trebuie să se organizeze în muncă pentru că au avut niște scăpări sau niște întârzieri și trebuie să se ocupe de ele.

De asemenea, nu trebuie să se grăbească să tragă concluzii cu privire la niște persoane cu care colaborează.

Horoscopul săptămânii 19-25 martie pentru Pești

Pentru Pești, în săptămâna 19-25 martie, este vorba despre bani. Mercur retrograd poate să le aducă mai mulți bani.

Sunt extraordinari de ambițioși, vor să fie și foarte calificați în ceea ce fac, de aceea au șansa să-și slefuiască o abilitate și să fie foarte buni în munca pe care o fac.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri Mondene » Horoscopul săptămânii 19-25 martie. Peștii au parte de mulți bani, Gemenii vor mai multă libertate, iar Vărsătorii trebuie să aibă grijă de sănătate