Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei 11 aprilie 2017 - Bani și veşti bune pentru Fecioare!

O sumă mare de bani le va intra, astăzi, în cont, Fecioarelor.

Vezi și

O sumă mare de bani le va intra, astăzi, în cont, Fecioarelor.

Ziua începe cu veşti bune pentru nativii din zodia Berbec. Cei care au în plan să meargă la cumpărături, vor avea parte de reduceri... considerabile.

***

Taurii vor primi o ofertă de muncă avantajoasă, pe care nu ar trebui să o refuze. Este posibil chiar să li se propună să fie asociaţi într-un proiect, aşa că ar trebui să analizeze foarte bine ideea.

Pe acelaşi subiect

***

Gemenii, în schimb, au o săptămână agitată, iar oboseala a început deja să îşi spună cuvântul. Nu ar strica să îşi ia câteva zile libere.

***

Şi Racii se confruntă cu ceva probleme, aşa că astăzi trebuie să îşi facă timp să treacă şi pe la medic. Sănătatea trebuie să fie pe primul loc pentru ei.

***

Leii au parte de o mare surpriză din partea persoanei iubite. Paştele este aproape, aşa că e posibil să afle că vor petrece sărbătorile într-un loc exotic.

***

O sumă mare de bani le va intra, astăzi, în cont, Fecioarelor. Trebuie să fie calculate şi să nu o cheltuie pe toată, într-un singur scop.

***

Balanţelor li se va îndeplini o mare dorinţă. E o săptămână norocoasă pentru ele, aşa că ar trebui să profite din plin de asta.

***

Nativii din zodia Scorpion îşi vor dedica întreaga zi activităţilor administrative. O veste din partea familiei le va reda buna dispoziţie.

***

Săgetătorii se bucură de o zi uşoară la serviciu. Spre seară, cei care sunt singuri vor primi o invitaţie în oraş de la o persoană de la care nu se aşteptau să îi remarce.

***

Capricornii sunt în centrul atenţiei astăzi la birou. Şefii le vor lăuda activitatea şi poate chiar vor primi o mărire de salariu.

***

Vărsătorii vor face o achiziţie importantă pentru care au strâns bani de-a lungul timpului. Au planuri mari de viitor, iar ziua de azi poate fi decisivă pentru ei.

***

Peştii sunt puşi pe distracţie. Au fost stresaţi în ultima vreme, aşa că a venit momentul să se relaxeze cum ştiu ei mai bine - la o petrecere de zile mari.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri Mondene » Horoscopul zilei 11 aprilie 2017 - Bani și veşti bune pentru Fecioare!