Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei, 13 ianuarie: Weekend-ul promite multe surprize pentru Săgetători, iar Leii primesc o sumă de bani consistentă

Berbecii nu duc lipsă de energie, aşa că astăzi nu vor face altceva decât să se plimbe. Şi Taurii îşi vor dedica ziua de sâmbătă lucrurilor frumoase.

Vezi și

Berbecii nu duc lipsă de energie, aşa că astăzi nu vor face altceva decât să se plimbe. Merg în locuri în care nu au mai fost până acum şi vor face lucruri pe care nu le-au mai făcut.

****

Berbecii nu duc lipsă de energie, aşa că astăzi nu vor face altceva decât să se plimbe. Merg în locuri în care nu au mai fost până acum şi vor face lucruri pe care nu le-au mai făcut.

****

Pe acelaşi subiect

Şi Taurii îşi vor dedica ziua de sâmbătă lucrurilor frumoase, iar iubirea pare a fi principala lor preocupare.

****

Gemenii vor lua o pauză de la tot ceea ce înseamnă rutină în viaţa lor şi vor să facă ceva ce nu îi caracterizează. Vor descoperi o nouă pasiune şi chiar un hobby interesant.

****

Prima parte a zilei se anunţă a fi una destul de obositoare pentru nativii zodiei Rac. Vor avea de făcut câteva drumuri solicitante, aşa că abia spre seară vor reuşi să se odihnească.

****

Leii primesc o sumă de bani consistentă şi vor să se răsfeţe, aşa că se vor orienta direct către magazine şi sunt pregătiţi de o sesiune de cumpărături ca la carte.

****

Fecioarele au avut parte de o săptămână mai agitată, aşa că astăzi nu vor decât să se relaxeze.

****

În schimb Balanţele vor uita astăzi de odihnă. Sunt foarte active şi vor rezolva problemele casnice apărute.

****

Nativi Scorpioni este vremea să petreceţi. Primiţi câteva veşti excelente şi luaţi imediat o şampanie pentru a sărbători.

****

Weekend-ul acesta promite multe pentru cei născuţi în zodia Săgetător. Au terminat nişte proiecte şi sunt liberi precum pasărea cerului, aşa că vor evada din cotidian pentru puţin timp.

****

Astăzi Capricornii sunt foarte schimbători. Au momente în care sunt extrem de agitaţi, dar şi clipe în care vor lenevi câteva ore în şir.

****

Vărsătorii se vor comporta ca nişte adolescenţi îndrăgostiţi după ce partenerul de viaţă le va face o surpriză. Vor primi un cadou la care au visat de multă vreme.

****

Iar Peştii îşi vor îndrepta atenţia către activităţi culturale, aşa că astăzi vor merge la teatru sau la un vernisaj de pictură.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri Mondene » Horoscopul zilei, 13 ianuarie: Weekend-ul promite multe surprize pentru Săgetători, iar Leii primesc o sumă de bani consistentă