Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscopul zilei, 13 octombrie. Probleme în DRAGOSTE! Scorpionii iau o decizie care le va schimba viața!

Berbecii sunt dispuşi să înceapă o nouă etapă în viaţă socială dar şi în plan sentimental. Azi, astrele le favorizează întâlnirile de afaceri.

de Redactia Observator

la 13.10.2017 , 11:33

Berbecii sunt dispuşi să înceapă o nouă etapă în viaţă socială dar şi în plan sentimental. Azi, astrele le favorizează întâlnirile de afaceri.

Taurii trebuie să se limiteze la activităţile de rutină, asta pentru că i-a cam ajuns oboseala din urmă. Nu ar trebui să neglijeze sănătatea.

Gemenii sunt inovatori, iar astăzi cuceresc tot ce le stă în cale, au succes garantat în afaceri, iar la capitolul dragoste excelează!

Vezi și

O rudă mai în vârstă reuşeşte să le tempereze dorinţa de a obţine venituri riscante, Racilor. Trebuie să cântărească bine deciziile pe care le iau.

Pe acelaşi subiect

Leii pun piciorul în prag şi îşi propun să se afirme în societate. Este o zi bună pentru activităţi intelectuale.

Din cauza unor probleme amânate, Fecioarele nu îşi văd capul de treabă astăzi. Trebuie să se înarmeze cu răbdare şi mult tact.

Nativii Balanţă se află într-o perioadă potrivită contractelor şi a relaţilor sentimentale. Este recomandat să nu neglijeze odihna.

Scorpionii au posibilitatea să ia o decizie importantă în privinţa relaţiilor sentimentale, decizie care le poate schimba viaţa.

Nu este o zi favorabilă investiţiilor pentru Săgetători. Ar fi bine să nu caute să obţină sume nejustificate pentru că riscă să aibă necazuri.

Capricornii sunt comunicativi şi au ocazia să se împrietenească cu o persoană deosebită. Nu este exclus ca această relaţie să ducă la căsătorie.

Deşi sunt foarte aglomeraţi, Vărsătorii au suficientă energie pentru a face faţă tuturor problemelor. Au ambiţia să meargă până la capăt, indiferent de obstacole.

Iar Peştilor le este recomandat să-şi petreacă timpul liber împreună cu persoana iubită, pentru că banii vin fară prea mult efort astăzi.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri Mondene » Horoscopul zilei, 13 octombrie. Probleme în DRAGOSTE! Scorpionii iau o decizie care le va schimba viața!