Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei 14/04/2017 - Berbecii fac ce fac şi obţin mereu ceea ce vor

Berbecii fac ce fac şi obţin mereu ceea ce vor. Nu ar fi nimic în neregula cu asta, dacă NU ar răni sentimentele celor din jur.

Vezi și

Berbecii fac ce fac şi obţin mereu ceea ce vor. Nu ar fi nimic în neregula cu asta, dacă NU ar răni sentimentele celor din jur.

Taurii se vor bucura din plin de această zi mai ales că vor primi vizita unei persoane foarte dragi.

Gemenii au un simţ extraordinar şi ar trebui să profite de asta! Garantez că astăzi nimeni NU îi poate păcăli!

Mai sunt două zile până la Paşte, iar Racii încă mai au o listă lungă cu lucruri de rezolvat. Nu trebuie să dispere. Cu răbdare vor reuşi să le bifeze pe toate.

Pe acelaşi subiect

Dacă cineva ştie să facă atmosferă… aceia sunt Leii. Aduc după ei starea de bine şi distracţia, aşa că aţi face bine să îi chemaţi la masa de Paşte pe aceşti nativi!

Fecioarele fac totul pentru a-şi mulţumi partenerul de viaţă. Îşi dau programul peste cap numai să stea cu persoana iubită.

Cine NU riscă, NU câştigă! Balanţelor li se iveşte o oportunitate extraordinară pe plan profesional, dar sunt temătoare! Sfatul meu este: Mai mult curaj!

Scorpionii ar trebui să NU mai fie atât de cheltuitori, NU de alta , însă dacă o ţin tot aşa, până la Paşte, vor avea mari probleme financiare.

Pentru Săgetători se întrevede o schimbare în plan social. Important este că va fi una în bine, care le va aduce multe satisfacţii.

Capricornii îşi forţează limitele fizice în ceea ce priveşte terminarea unor lucrări importante. Ar fi indicat să acorde o mai mare atenţie sănătăţii pentru a NU avea de suferit mai târziu.

Pe Vărsători îi preocupă faptele bune în această perioadă! Încearcă să strângă prieteni pentru a ajuta cât mai multe persoane.

Iar Peştii ar trebui să devină ceva mai serioşi. Iau lucrurile prea în joacă la birou şi e posibil ca la urmă să NU le mai ardă de distracţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Horoscopul zilei 14/04/2017 - Berbecii fac ce fac şi obţin mereu ceea ce vor