Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscopul zilei, 17 octombrie: Zi cu BANI pentru mai multe zodii. Se anunţă câştiguri fabuloase. Cine sunt NOROCOŞII

de Redactia Observator

la 17.10.2017 , 11:01

Berbecii primesc astăzi bani dintr-o activitate extraprofesională. De asemenea, o persoană mai în vârstă le va propune o nouă colaborare.

Taurii nu sunt în cea mai bună formă fizică. Sunt indispuşi şi obosiţi. Aşa că le recomand să evite întâlnirile de afaceri.

Gemenilor le lipseşte simţul practic iar astăzi este indicat să nu aibă nicio iniţiativă la serviciu sau în afaceri.

Vezi și

Relaţiile cu anturajul le sunt benefice Racilor. Este o zi bună pentru rezolvarea problemelor sentimentale care îi frământă de mai mult timp.

Pe acelaşi subiect

Leii sunt hotărâţi să înceapă o nouă etapă în viaţa lor profesională. Îşi schimbă locul de muncă şi bine fac. Pentru ei astrele anunţă un viitor prefesioanal plin de satisfacţii.

Fecioarele sunt răsfăţate de jumătatea lor care le oferă un cadou la care au visat de multă vreme. Şi asta nu e tot! Capacitatea lor de comunicare este excelentă.

Balanţele nu se pot concentra, sunt indispuse, iar la locul de muncă se lovesc de multe probleme, dar dacă vor rămâne optimiste totul se va rezolva.

Starea de confuzie le poate afecta situaţia financiară Scorpionilor. Îi sfătuiesc să nu se implice în afaceri, chiar dacă li se pare că pot da lovitura.

Săgetătorii au rezultate deosebite pe plan social şi în afaceri iar seara le aduce o veste bună de la persoana iubită. Viaţa lor se va schimba complet.

Capricornii primesc o sumă mare de bani şi îşi fac planuri îndrăzneţe. Ar fi bine să vă sfătuiţi şi cu jumătatea voastră. Astăzi vă completaţi perfect.

Este un moment bun pentru a încheia contracte, pentru Vărsători, iar investiţiile pe care le fac se vor dovedi rentabile. Relaţiile cu partenerii de afaceri sunt foarte bune.

Iar Peştii sunt tentaţi să cheltuiască mai mult decât îşi permit. E indicat să fie cumpătaţi şi să se consulte şi  cu partenerul de viaţă!

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri Mondene » Horoscopul zilei, 17 octombrie: Zi cu BANI pentru mai multe zodii. Se anunţă câştiguri fabuloase. Cine sunt NOROCOŞII