Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscopul zilei, 19 iulie: Una caldă, alta rece pentru o zodie! Stau bine cu DRAGOSTEA, dar nu şi cu BANII! Află ce spun astrele și despre tine

Una caldă, alta rece pentru o zodie! Stau bine cu la capitolul dragoste, însă la muncă dau de ceva probleme. Află ce spun astrele și despre tine

de Redactia Observator

la 19.07.2017 , 10:18

Una caldă, alta rece pentru o zodie! Stau bine cu la capitolul dragoste, însă la muncă dau de ceva probleme. Află ce spun astrele și despre tine.

Berbecii îşi vor recăpăta liniştea. Datorită înţelepciunii lor, vor reuşi să clarifice anumite neînţelegeri din relaţia de cuplu.

Taurii nu au motive să fie indispuşi astăzi. Vor fi protagoniştii unor întâmplări impresionante, care le vor face ziua frumoasă.

Vezi și

Gemenii au nevoie urgent de o binemeritată pauză în plan profesional. Suprasolicitarea din ultima vreme le-a cam pus capac.

Pe acelaşi subiect

Se anunţă o zi liniştită pentru Raci. Râd mult şi uită de griji, iar diseară ar putea merge la o cină romantică.

Leii se simt foarte bine în pielea lor şi vor fi mulţumiţi de tot ce li se va întâmpla. Cu siguranţă vor însenina ziua persoanelor cu care se vor intersecta.

Fecioarele sunt şi ele zâmbitoare şi reuşesc să atragă cu zâmbetul lor persoane alături de care vor începe o afacere profitabilă. În plan emoţional vor primi o veste pe care o tot aşteaptă de ceva timp.

Şansa le surânde astăzi Balanţelor şi vor reuşi să ducă la bun sfârşit un proiect început cu multă vreme în urmă.

Scorpionii nu reuşesc să se implice aşa cum ar trebui în proiectele de la serviciu. În plan sentimental însă, lucrurile decurg perfect.

Săgetătorilor le merge bine în dragoste, însă la serviciu lucrurile cam scârţâie. Important e să-şi păstrateze calmul şi totul se va rezolva.

Capricornii sunt cam irascibili astăzi şi nu prea au chef de vorbă. Pe seara însă, vizita unor prieteni îi va binedispune.

Vărsătorii sunt hotărâţi să înceapă o afacere nouă, astrele le sunt favorabile, aşa că pot miza pe succes.

Iar Peştii vor afla un lucru neplăcut în prima parte a zilei despre un partener de afaceri. Nu e cazul să-i alarmeze şi pe cei din jur, indicat ar fi să rezolve lucrurile între patru ochi.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Ştiri Mondene » Horoscopul zilei, 19 iulie: Una caldă, alta rece pentru o zodie! Stau bine cu DRAGOSTEA, dar nu şi cu BANII! Află ce spun astrele și despre tine