Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei, 24 mai. Probleme în DRAGOSTE pentru Tauri. Aleargă după mai mulți iepuri și nu vor "prinde" nimic!

Nativii din zodia Berbec vor fi în centrul atenţiei datorită reuşitelor de la serviciu.

Vezi și

Nativii din zodia Berbec vor fi în centrul atenţiei datorită reuşitelor de la serviciu.

Taurii aleargă după mai mulţi iepuri deodată în plan sentimental şi ar trebui să ştie de pe acum, că vor avea mai mult de pierdut decât de câştigat.

Gemenii întâmpină ceva probleme în ceea ce priveşte aspectul financiar şi indicat, ar fi să mai facă şi economii.

Racii se vor implica în proiectele colective şi vor veni cu tot felul de idei mai mult sau mai puţin inspirate. N-ar strica să NU mai încerce tot timpul să-şi impună punctul de vedere.

Pe acelaşi subiect

Pentru Lei e rost de bani astăzi. Vor primi oferte profitabile care vor contribui la sporirea bugetului.

Fecioarele vor profita de forma bună în care se găsesc astăzi şi vor încerca să termine în mod exemplar activităţile planificate.

Balanţele NU vor avea o zi tocmai liniştită. Se previzionează discuţii aprinse cu un coleg de serviciu, iar acest fapt le va tăia din elan.

Scorpionii au impresia că deţin adevărul absolut şi vor evidenţia acest lucru cât mai mult cu putinţă. Eventualele conflicte izbucnite NU au de ce să-i mire.

Astrele sunt favorabile din plin Săgetătorilor. Se previzionează reuşite în plan profesional, iar acasă, armonia e cea care dă tonul.

Capricornii se vor bucura de toată atenţia apropiaţilor şi vor fi răsfăţaţi peste măsură. La serviciu, lucrurile se vor desfăşura cu dificultate. 

Vărsătorii vor avea o zi fără evenimente ieşite din comun. Indicat ar fi să se ocupe aşa cum trebuie de proiectele profesionale şi să NU se abată din drum.

Iar Pentru Peşti se anunţă o zi bună în plan financiar. Vor avea multe motive de bucurie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri Mondene » Horoscopul zilei, 24 mai. Probleme în DRAGOSTE pentru Tauri. Aleargă după mai mulți iepuri și nu vor "prinde" nimic!