Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscopul zilei, 25 decembrie 2017. Sărbătorile aduc o revedere cu totul specială pentru nativii acestei zodii. Aşadar, fiţi pregătiţi!

Aventuroşi, plini de energie şi curiozitate, Săgetătorii vor aprecia toate cadourile primite.

de Redactia Observator

la 25.12.2017 , 08:43

Aventuroşi, plini de energie şi curiozitate, Săgetătorii vor aprecia toate cadourile primite. Iar spre seară, vor primi un apel din partea unei persoane cu care nu au mai vorbit de mult.

Berbecii care se află deja într-o relaţie, vor reinventa pasiunea prin cele mai mici gesturi, iar cei singuri să se pregătească, pentru că Moşul le va aduce marea dragoste!

Taurii apreciază foarte mult atmosfera de Crăciun, aranjamentele de sărbătoare, dar mai ales Mâncarea! Totuşi, Cumpătarea este cuvântul cheie pentru ei!

Vezi și

Astăzi va avea loc o revedere Specială pentru Gemeni. O rudă îndepartată sau un prieten din copilărie le poate bate la uşă din moment în moment. Aşadar, dragi Gemeni, fiţi pregătiţi!

Pe acelaşi subiect

Cuvântul Magic pentru Raci este, astăzi, liniştea sufletească! Cu ochii plini de lacrimi de fericire, racii vor trăi momente de neuitat alături de familie şi prieteni.

Leii sunt atât de entuziasmaţi de ziua de Crăciun, încât vor avea grijă ca, din cinci in cinci minute, să mai adauge câte un globuleţ în brad şi mai ales... să pună colindele la maximum.

Perfecţionişti ca întodeauna, Nativii Fecioară vor găsi ceva de criticat la orice pas. Iar Moşul îi sfătuieşte să fie mai relaxaţi şi să lase deoparte toate temerile.

Balanţele sunt foarte implicate în atmosfera sărbătorilor şi vor face din fiecare lucru mic, o adevărată poveste magică.

Scorpionii sunt plini de energie şi niciun lucru, nici cel mai dificil, nu le va sta în cale. Dimpotrivă, vor străluci la fiecare pas.

Aventuroşi, plini de energie şi curiozitate, Săgetătorii vor aprecia toate cadourile primite. Iar spre seară, vor primi un apel din partea unei persoane cu care nu au mai vorbit de mult.

Capricornii se  gândesc mult la anul ce a trecut şi vor să facă schimbări majore atât în viaţa profesională, cât şi în cea sentimentală. Până atunci, ar fi bine să se bucure de magia Crăciunului!

Vărsătorii, în schimb, sunt foarte dezamăgiţi de cadourile primite. Moşul le transmite însă că cele mai frumoase cadouri nu se află sub brad, ci in sufletul persoanelor iubite.

Apele sunt foarte liniştite pentru Nativii Peşti. Vor fi răsfăţaţi şi apreciaţi pentru tot ceea ce fac! Aşadar, au toate motivele să se simtă extraordinar!

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri Mondene » Horoscopul zilei, 25 decembrie 2017. Sărbătorile aduc o revedere cu totul specială pentru nativii acestei zodii. Aşadar, fiţi pregătiţi!