Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei 29/03/2017. Veşti bune pentru Berbeci, care vor fi răsplatiţi pentru munca din ultima vreme!

Ziua începe bine pentru nativii Berbeci, care vor fi răsplătiţi pentru efortul depus la muncă în ultimul timp.

Vezi și

Ziua începe bine pentru nativii Berbeci, care vor fi răsplătiţi pentru efortul depus la muncă în ultimul timp.

Berbecii aşteaptă vremuri mai bune din punct de vedere profesional. Au muncit mult şi sunt nerăbdători să se bucure şi de roadele eforturilor din ultima vreme.

Taurii se mişcă eficient în primele ore ale dimineţii, aşa că vor avea şi rezultate. Vor reuşi să termine o bună parte din activităţile din plan în timp record.

Gemenii ar trebui să fie mai toleranţi şi mai comunicativi dacă vor să lucreze în echipă. Indicat ar fi să ia în calcul şi părerile colegilor.

Pe acelaşi subiect

Racii nu sunt foarte activi la serviciu, se concentrează mai mult pe soluţionarea problemelor casnice. Şi asta pentru a-şi mulţumi partenerul de viaţă.

Leii aveau un program prestabilit pentru astăzi, însă un eveniment din cursul dimineţii le va da toate planurile peste cap. Nu vor avea încotro, şi se vor conforma.

În schimb, Fecioarele încep ziua cu dreptul. Se vor bucura de reuşite, atât în plan profesional, cât şi în plan sentimental.

Balanţele vor avea mult de câştigat de pe urma calmului de care dau dovadă în relaţiile sociale. După prânz, se anunţă o întâlnire mult aşteptată.

Astăzi, Scorpionii sunt foarte leneşi, îşi amână toate treburile importante. Nu vor reuşi decât să-şi supraîncarce programul.

Săgetătorii sunt prieteni de nădejde. Azi vor renunţa la propriul program pentru a scoate din încurcătură o persoană dragă.

Capricornilor le place să-şi complice singuri existenţa prin suspiciunile nefondate pe care le au vizavi de colegi. Pentru a nu isca dispute, ar fi ideal să fie mai relaxaţi.

Vărsătorii uită uneori că graba strică treaba. Pentru a evita anumite greşeli în proiectele demarate, e important să aibă rabdarea necesară.

Iar Peştii nu se pot lauda cu un tonus de invidiat. Motivele ar fi suprasolicitarea şi oboseala acumulată din ultima vreme.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Horoscopul zilei 29/03/2017. Veşti bune pentru Berbeci, care vor fi răsplatiţi pentru munca din ultima vreme!