Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei 31/03/2017 - Vărsătorii fac un pas important ÎN CARIERĂ!

Vărsătorii iau astăzi o decizie importantă pentru viitorul lor.

Vezi și

Vărsătorii iau astăzi o decizie importantă pentru viitorul lor.

Berbecii sunt puşi pe fapte mari şi nu se vor lăsa până nu le vor ieşi lucrurile aşa cum le-au gândit.

Taurii vor fi încântaţi de prezenţa unei persoane pe care nu au mai văzut-o de mult timp. În plus, vor demara proiecte noi alături de aceasta.

Gemenii au tendinţa de a face pe plac tuturor şi uită de propriile dorinţe, de aici şi gradul crescut de irascibilitate.

Pe acelaşi subiect

Racii se pot lăuda cu o grămadă de prieteni. Astăzi vor avea casa plină şi vor petrece momente de neuitat.

Leii sunt cam suspicioşi în privinţa relaţiilor parteneriale. Nu este cazul să se alarmeze fără motiv, mai bine şi-ar concentra energia pentru a avea rezultatele optime.

Fecioarele sunt mult prea tolerante cu persoane care nu merită asta. Indicat ar fi să deschidă bine ochii şi să-şi selecteze persoanele de care se înconjoară.

Balanţele preferă să-şi petreacă timpul liber cu cei apropiaţi. În acest fel vor să mai recupereze din momentele din familie pierdute.

Scorpionilor le merge bine astăzi. La serviciu termină activităţile din program în timp record, iar acasă atmosfera este liniştită, ceea ce le permite să se odihnească.

Săgetătorii îşi canalizează energia în proiecte care nu le vor aduce satisfacţiile aşteptate. O selecţie mai atentă îi va scuti de bătăi de cap inutile.

Capricornilor le lipseşte total realismul, astăzi. Sunt visători şi riscă să ia decizii pe care le-ar putea regreta mai târziu.

Vărsătorii reuşesc să încheie un contract foarte important. Pe seară vor avea parte de o surpriză plăcută din partea partenerului de viaţă.

Iar Peştilor le merge bine în plan sentimental, iar asta le conferă echilibrul interior de care au nevoie. La serviciu sunt foarte eficienţi şi organizaţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » Horoscopul zilei 31/03/2017 - Vărsătorii fac un pas important ÎN CARIERĂ!