Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscopul zilei 11 octombrie 2017. Pentru Gemeni se ivesc noi oportunităţi, iar Vărsătorii vor avea o zi cum nu au mai avut alta

Nativii din zodia Berbec vor avea o zi ideală pentru legături romantice, iar comunicarea cu cei dragi este optimă, fie că e vorba de iubire sau prieteni.

de Redactia Observator

la 11.10.2017 , 07:51

Nativii din zodia Berbec vor avea o zi ideală pentru legături romantice, iar comunicarea cu cei dragi este optimă, fie că e vorba de iubire, familie sau prieteni. 

Taurii au mari şanse să plece într-o călătorie. Destinaţia este una în care îşi doreau să ajungă de foarte mult timp.

Pentru Gemeni se ivesc noi oportunităţi şi vor vedea lucruri pe care nu le-au luat în seamă până acum. Negocierile şi afacerile vor avea un rezultat pozitiv.

Vezi și

Racii îşi vor urma instinctul astăzi şi vor face lucruri fără să le pese de consecinţe, iar la final se va dovedi cea mai bună decizie pe care au luat-o.

Pe acelaşi subiect

Ziua de astăzi le aduce Leilor semne bune cu privire la un proiect nou pe care vor sa îl înceapă.

Ambiţia v-a adus exact unde sunteţi nativi Fecioare. Aşa că, indicat ar fi să continuaţi pe acest drum şi o să vedeţi că efortul a meritat.

Balanţele sunt pline de energie. Au chef de vorbă dar şi de multă muncă, ceea ce este foarte bine.

Scorpionii se vor dedica în totalitate persoanei iubite. Îşi vor organiza timpul astfel încât să fie mereu împreună.

Şi Săgetătorii se vor bucura astăzi de atenţia şi grija partenerului de cuplu. Şi asta nu e tot, se anunţă şi un câştig semnificativ în plan financiar.

Pentru Capricorni va fi o zi pe cinste. Au chef să socializeze şi să fie înconjuraţi de prieteni.

Vărsătorii vor avea o zi cum nu au mai avut de mult. Îi aşteaptă o mare surpriză în plan profesional şi este exact imboldul de care aveau nevoie.

Iar Peştii trebuie să respecte regulile chiar dacă nu sunt pe placul lor, astfel vor evita discuţiile şi certurile inutile.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri Mondene » Horoscopul zilei 11 octombrie 2017. Pentru Gemeni se ivesc noi oportunităţi, iar Vărsătorii vor avea o zi cum nu au mai avut alta