Antena Meniu Search
x

Idris Elba a vorbit despre începuturile sale ca actor

Idris Elba a vorbit despre începuturile sale ca actor, la un eveniment al organizaţiei caritabile înfiinţate de Prinţul Charles al Marii Britanii.

Vezi și

Idris Elba a vorbit despre începuturile sale ca actor, la un eveniment al organizaţiei caritabile înfiinţate de Prinţul Charles al Marii Britanii. Veteranul de la Hollywood nu ar fi ajuns niciodată într-un spectacol profesionist fără ajutorul organizaţiei, dar şi cel al mătuşii sale. La eveniment a participat şi moştenitorul tronului Marii Britanii. 

Actorul britanic Idris Elba a dat cărţile pe faţă la dineul dat de Prince's Trust, organizaţia caritabilă a Prinţului Charles. Vedeta a povestit că a renunţat la şcoală la vârsta de 16 ani ca să devină actor. Nu ştia însă cât de scumpe sunt cursurile într-un teatru profesionist. L-a salvat însă mătuşa lui, care i-a susţinut cariera de la început, dar şi o bursă primită din partea organizaţiei prinţului de Wales. 

"Organizaţia caritabilă a Prinţului mi-a oferit nişte bani ca să merg la National Youth Music Theatre şi îmi aduc aminte că, dacă nu aş fi primit acei bani, nu aş fi participat niciodată la acel spectacol de teatru muzical, nu aş fi avut niciodată acea experienţă la un teatru profesionist şi nu aş fi ajuns unde sunt astăzi.", a spus actorul.  

Idris Elba i-a mulţumit lui Charles că a înfiinţat organizaţia caritabilă în urmă cu 40 de ani. De-a lungul anilor, Prince's Trust a ajutat nenumăraţi tineri aflaţi la început de drum. Totodată, actorul a spus că familia regală a Marii Britanii are un nou membru de marcă şi un model demn de urmat: Meghan Markle, viitoarea soţie a prinţului Harry.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Idris Elba a vorbit despre începuturile sale ca actor