Antena Meniu Search
x

Galerie foto Imagini de la nunta lui Gwen Stefani cu Blake Shelton. Artista a avut doar 40 de invitaţi la ceremonie

Gwen Stefani s-a căsătorit cu artistul de muzică country Blake Shelton. Nunta a avut loc pe proprietatea cântăreţului din Oklahoma, într-un cadru restrâns. Doar 40 de prieteni şi membri ai familiei au participat la ceremonie.

de Redactia Observator

la 06.07.2021, 17:41

Moment emoţionant pentru artista Gwen Stefani care a spus "DA" pentru totdeauna alături de cântăreţul d muzică country Blake Shelton. Cei doi au făcut o ceremonie restrânsă, cu doar 40 de prieteni şi membri ai familiei. Evenimentul a avut loc sâmbătă, dar doar acum Gwen Stefani a postat fotografii de la nuntă pe Instagram.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Rochia de mireasă a fost realizată de Vera Wang, iar pe materialul său au fost brodate trei păsări care reprezintă cei trei copii ai artistei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Imagini de la nunta lui Gwen Stefani cu Blake Shelton. Artista a avut doar 40 de invitaţi la ceremonie