Antena Meniu Search
x

Încă o lovitură pentru Oana Zăvoranu!

Oana Zăvoranu a ajuns din nou la poliţie. Vizitele sunt obligatorii după ce l-ar fi şantajat pe medicul Marek Vâlcu, care i-a pus primele silicoane!

Vezi și

Oana Zăvoranu a ajuns din nou la poliţie. Vizitele sunt obligatorii după ce l-ar fi şantajat pe medicul Marek Vâlcu, care i-a pus primele silicoane! Vedeta ar putea rămâne însă şi fără ajutorul celui mai nou estetician prieten.

Doctorul Kasem fiul a fost acuzat de moartea unei paciente pe care ar fi operat-o fără să aibă drept de practică, spun procurorii. Numele său a fost vehiculat şi în scandalul de şantaj în care este implicată Oana.

De când a fost eliberată sub control judiciar, Oana Zăvoranu îşi împarte timpul între poliţie şi clinica de infrumuseţare a medicului Kasem. Să repare, spunea ea greşelile primului chirurg care a operat-o de 6 ori.

Doctorul care i-a pus Oanei Zăvoranu sânii perfecţi e judecat de 3 ani pentru moartea unei paciente. Azi a fost la tribunal. Cu presa a comunicat numai prin semne.

Doctorul Kasem a operat-o pe femeia care a murit, pe când era rezident, în cabinetul tatălui său. A trimis-o acasă, după numai două ore de la terminarea intervenţiei, deşi se simţea rău.

Pacienta ar fi plătit pentru intervenţia fatală 6 mii de euro. Familia ei cere acum despăgubiri de 1,5 milioane de euro. În ciuda problemelor, notorietatea lui Kasem a crescut după ce le-a modelat trupurile unor femei fatale. Oana Zăvoranu, Nicoleta Luciu şi Bianca Drăguşanu au plecat cu dimensiunile dorite din cabinetul lui.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri Mondene » Încă o lovitură pentru Oana Zăvoranu!