Antena Meniu Search
x

Curs valutar

INCREDIBIL! De ce înşală femeile?

Un studiu recent, bazat pe datele oferite de un site matrimonial, arată că femeile au aceleaşi motive ca bărbaţii când îşi înşală partenerii

de Redactia Observator

la 25.10.2014 , 19:22

Un studiu recent, bazat pe datele oferite de un site matrimonial, arată că femeile au aceleaşi motive ca bărbaţii când îşi înşală partenerii

Rezultatul studiul a demontat mitul potrivit căruia femeile caută un amant pentru că sunt nefericite de relaţia stabilă pe care o au. Mai mult, Eric Anderson, autorul studiului, spune că ele caută doar pasiune şi sex, dar nu vor să divorteze.

Motivul infidelităţii oamenilor este însă greu de stabilit. Conform opiniei generale, bărbaţii caută relaţii sexuale cât mai variate, în timp ce femeile invocă nevoile emoţionaleși relaţiile nefericite pe care le au.

Articolul continuă după reclamă

Cele mai multe femei vor pasiune mai multă de la viitorul lor partener, inclusiv sex. Niciuna din femeile chestionate nu a declarat că vrea să divorteze. Astfel, cercetătorii au presupus că femeile care sunt infidele nu sunt nemulţumite de relaţia lor, din moment ce nu vor să-şi părăsească partenerii.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi avut vreodată probleme medicale după ce aţi cumpărat haine de la second hand?
Observator » Ştiri Mondene » INCREDIBIL! De ce înşală femeile?