Antena Meniu Search
x

Video Irina Rădulescu detalii din culisele premiilor GOPO. Actriţa a primit o nominalizare pentru rolul din filmul Urma

Uneori, succesul se arată de la debut! Cel puţin asta s-a întâmplat în cazul Irinei Rădulescu. Actriţa trece pe lista de reuşite o nominalizare la Premiile GOPO, pentru rolul din filmul Urma, prima peliculă din carieră şi, totodată, primul rol principal într-un lungmetraj.

de Redactia Observator

la 16.07.2021, 13:57

Vezi și

De altfel, pelicula Urma a primit şi cele mai multe nominalizări la Gala Gopo 2021,12 mai exact alături de un alt film românesc. Din spatele cortinei sau, mai nou, din spatele... camerelor de filmat, Irina Rădulescu a povestit la Observtor experinţa de la Premiile GOPO.

Valentin: Cum a fost atmosfera? Cum te-ai simţit?

Irina: A fost o bucurie, în primul r\nd că ne-am revăzut colegii de breaslă. A fost frumos şi cadrul. Eu m-am simţit foarte bine.

Andreea: Care crezi că a fost secretul pentru care acest ilm a primit atât de multe nominalizări?

Pe acelaşi subiect

Irina:  Când pui atât de mult suflet, asta se reflectă şi în rezultate.

Actriţa a povestit despre cum a fost viaţa ei în timpul pandemiei şi cum a încercat să nu resimtă din plin lipsa activităţilor.

Mai multe detalii despre cum s-a desfăşurat premierea peliculei, despre planurile de viitor ale Irinei găsiţi în videoclipul de mai sus

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Irina Rădulescu detalii din culisele premiilor GOPO. Actriţa a primit o nominalizare pentru rolul din filmul Urma