Antena Meniu Search
x

Irinel Columbeanu scoate la licitație o sculptură a lui Sabin Bălaşa

Irinel Columbeanu se desparte şi de marele artist, Sabin Bălaşa. Sculptura "Echilibru" care a fost.expusă timp de 15 ani în sufrageria omului de afaceri va fi scoasă la licitaţie

Vezi și

Irinel Columbeanu se desparte şi de marele artist, Sabin Bălaşa. Sculptura "Echilibru" care a fost.expusă timp de 15 ani în sufrageria omului de afaceri va fi scoasă la licitaţie

Opera reprezintă trupul unei femei şi al unei creaturi ciudate, stând spate în spate şi este estimată la aproximativ 150 de mii de euro. Columbeanu susţine că o vinde pentru că statueta reprezintă o parte din viaţa lui pe care doreşte să o uite şi că, în esenţă, ar purta chiar un blestem.

"Echilibrul" vieţii lui Irinel Columbeanu pare sculptat de Sabin Bălaşa. Doar că, după 15 ani de când a cumpărat sculptura, omul de afaceri a decis că nu îi mai aduce nimic bun. Aşa că o vinde.

Jumătatea de care vorbeşte omul de afaceri este o femeie. Numele ei rămâne un mister. Irinel Columbeanu, nu doreşte să-l facă public. E drept, nu doar blestemul sabinozaurului îl face pe Columbeanu să vândă statueta. Şi banii sunt un motiov destul de bun. Mai ales că nu sunt puţini deloc: 150 de mii de euro.

"Echilibru" nu este singura operă a lui Bălaşa din colecţia lui Columbeanu. În urmă cu mai bine de 20 de ani, pe un perete din casa afaceristului stătea agăţat un tablou cu Romaniţa Iovan. Femeia care a stat lângă el peste 10 ani şi de care s-a despărţit când a cunoscut-o pe Ana Lesko. Iar legătura dintre Sabin Bălaşa şi Irinel Columbeanu e mai puternică de atât.

Bălaşa i-a fost chiar profesor Anei Lesko şi i-a cununat Monica Gabor şi Irinel Columbeanu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Irinel Columbeanu scoate la licitație o sculptură a lui Sabin Bălaşa