Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Jim Caviezel revine în rolul lui Iisus pentru continuarea filmului „Patimile lui Hristos” al lui Mel Gibson

Jim Caviezel, actorul care l-a interpretat pe Iisus în „Patimile lui Hristos”, îşi va relua rolul în continuarea peliculei, în regia lui Mel Gibson.

de Redactia Observator

la 31.01.2018 , 14:02

Jim Caviezel, actorul care l-a interpretat pe Iisus în „Patimile lui Hristos/The Passion of the Christ”, îşi va relua rolul în continuarea peliculei, în regia lui Mel Gibson.

Caviezel a jucat rolul principal în filmul controversat lansat în anul 2004, în care joacă şi Maia Morgenstern şi Monica Bellucci.

Articolul continuă după reclamă

Această peliculă a generat încasări de 612 milioane de dolari la nivel mondial, înregistrând un profit uriaş. Bugetul producţiei a fost de 30 de milioane de dolari.

Pe acelaşi subiect

„Sunt detalii pe care nu le pot dezvălui despre continuarea filmului «Patimile lui Hristos», dar care vor şoca spectatorii”, a spus Caviezel, în vârstă de 49 de ani, pentru USA Today.

Regizorul american Mel Gibson a confirmat în 2016 că proiectul cinematografic despre Înviere, continuarea filmului „Patimile lui Hristos”, scris de Randall Wallace, se află în preproducţie şi a spus că este vorba despre un experiment imens.

„Este un subiect mare şi este nevoie să fie urmărit cu atenţie, pentru că nu vrem să facem doar o trecere în revistă a lui, să citim ce s-a întâmplat. Dar ca să citim, experienţa şi cercetarea trebuie aprofundate. O să dureze ceva şi Randall Wallace se ocupă”, a spus Mel Gibson la acea vreme.

Jim Caviezel

Regizorul lucrează la acest film alături de scenaristul Randall Wallace, care a fost nominalizat la Premiile Academiei Americane de Film pentru „Braveheart”, peliculă ce i-a adus lui Mel Gibson Oscarul la categoria „cea mai bună regie”.

Născut pe 26 septembrie 1968, James Patrick „Jim" Caviezel este un actor american de film şi televiziune.

În afară de rolul lui Iisus Hristos pe care l-a interpretat în filmul lui Mel Gibson, el s-a remarcat şi interpretând roluri precum: Bobby Jones în „Bobby Jones: O sclipire de geniu/ Bobby Jones: Stroke of Genius”, detectivul John Sullivan în „Frecvenţa vieţii/ Frequency”, Edmond Dantès în „Contele de Monte Cristo/ The Count of Monte Cristo”, Catch Lambert în „Ochi de înger/ Angel Eyes”, Carroll Oerstadt în „Dincolo de trecut/ Déjà Vu”, soldatul Witt în „La hotarul dintre viaţă şi moarte/ The Thin Red Line” şi Willard Hobbes în „Escape Plan: Testul suprem/ Escape Plan”.

A apărut şi în serialul de televiziune „Person of Interest” difuzat de CBS. El va apărea şi în filmul „Paul, Apostle of Christ”, care se află în postproducţie şi urmează să fie lansat în martie în SUA.

Sursa: News.ro

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri Mondene » Jim Caviezel revine în rolul lui Iisus pentru continuarea filmului „Patimile lui Hristos” al lui Mel Gibson