Antena Meniu Search
x

Judecătorii au făcut ordine în familia Prigoană

Pentru că părinţii nu s-au înţeles, judecătorii au făcut ordine în familia Prigoană. Au hotărât, în fine, programul de vizită pentru cei doi băieţi ai cuplului.

Vezi și

Pentru că părinţii nu s-au înţeles, judecătorii au făcut ordine în familia Prigoană. Au hotărât, în fine, programul de vizită pentru cei doi băieţi ai cuplului. Câte zile şi când vor sta cu mama sau cu tatăl lor. La tribunal s-au împărţit chiar şi zilele de naştere ale copiilor. Dar asta nu înseamnă că scandalul s-a terminat - începe un nou proces care va stabili dacă cei doi băieţi vor merge la şcoală la stat sau la privat.

La cine şi cât vor sta cei doi băieţi. E încă o problemă pe care Silviu Prigoană şi Adriana Bahmuţeanu n-au putut să o rezolve decât în instanţă. Un an a durat procesul. Divorţaţi deja de cinci ori, "mami şi tati" şi-au dat întâlnire la judecătorie, cu noaptea în cap. Amândoi serioşi, îmbrăcaţi în negru. Şi, când nimeni nu mai credea că se vor înţelege, minunea s-a intâmplat.

Cei doi băieţi ai cuplului Prigoană-Bahmuţeanu au un program bine stabilit. In fiecare marţi şi joi la tată, dar şi două week-end-uri pe lună. Zilele de naştere şi vacanţele sunt programate în amănunt. Un an primesc cadouri şi tort la mamă, un an la tată. Şi când toată lumea crede că s-a aşternut pacea în familie, inevitabilul s-a produs. Încă un proces e pe cale să înceapă.

Pentru că părinţii nu se înţeleg, tot judecătorii trebuie să stabilească acum la ce şcoală vor merge copiii. Aşa că războiul din familia Prigoană-Bahmuţeanu e departe de final.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Mondene » Judecătorii au făcut ordine în familia Prigoană