Antena Meniu Search
x

Curs valutar

June Fairchild a murit la vârsta de 68 de ani

Actriţa americană June Fairchild, una dintre vedetele comediei "Printre fumuri/ Up In Smoke", a murit la vârsta de 68 de ani, din cauza unui cancer hepatic

de Redactia Observator

la 20.02.2015 , 11:28

Actriţa americană June Fairchild, una dintre vedetele comediei "Printre fumuri/ Up In Smoke", a murit la vârsta de 68 de ani, din cauza unui cancer hepatic. 

Actriţa americană a murit joi, într-un spital din Los Angeles. June Fairchild a devenit cunoscută pentru filme precum "Pretty Maids All in a Row" - în care a jucat alături de Rock Hudson, "Pe urmele banilor/ Thunderbolt and Lightfoot" - în care i-a avut ca parteneri de afiş pe Clint Eastwood şi Jeff Bridges, şi "Al şaselea soţ/ Sextette" - ultimul film important al actriţei Mae West, informează contactmusic.com, citat de Mediafax.

A jucat şi alături de Jack Nicholson în "Condu, spuse el!/ Drive, He Said" şi în comedia "Head", alături de trupa rock The Monkees, dar este probabil cel mai cunoscută pentru rolul din comedia din 1978 "Printre fumuri/ Up In Smoke", cu Cheech Marin şi Tommy Chong, în care a interpretat rolul unei dependente de droguri.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri Mondene » June Fairchild a murit la vârsta de 68 de ani