Antena Meniu Search
x

Justin Timberlake revine pe scenă cu un nou album, după cinci ani de pauză! Surpriza uriaşă pentru fanii starului

Justin Timberlake revine cu un nou album, după cinci ani de pauză! Este cea mai personală creaţie a starului american, după cum povesteşte chiar el.

Vezi și

Este cea mai personală creaţie a starului american, după cum povesteşte chiar el în prezentarea discului. Al cincilea album din cariera sa solo, "Man in the Woods" va fi lansat pe 2 februarie.

În vârstă de 36 de ani, Justin Timberlake le promite fanilor o serie de piese inspirate din copilăria şi adolescenţa sa, petrecute într-o zonă rurală de lângă Memphis. Luna viitoare lansează albumul "Man in the Woods", care are un ton foarte personal. Viaţa de familie, cunoscutul artist fiind căsătorit cu actriţa Jessica Biel, e o altă sursă de inspiraţie a lui Timberlake. În clipul de promovare al discului, cântăreţul apare într-un studio de înregistrări alături de Pharrell Williams, dar şi într-o pădure acoperită de zăpadă.

"Man in the Woods" va fi lansat pe 2 februarie, cu două zile înainte de recitalul pe care Timberlake îl va susţine la finala Super Bowl, unul dintre cele mai vizionate evenimente de televiziune din Statele Unite.

Justin Timberlake a devenit faimos la sfârşitul anilor '90 alături de trupa NSYNC.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Mondene » Justin Timberlake revine pe scenă cu un nou album, după cinci ani de pauză! Surpriza uriaşă pentru fanii starului