Antena Meniu Search
x

Kanye West: ”Misiunea mea e să răspândesc cuvântul Evangheliei”

Kanye West lansează un nou album, care îi este închinat lui Iisus! Într-un interviu difuzat în presa americană, artistul a vorbit despre cum s-a convertit la creştinism, problemele pshice de care a suferit şi dependenţa de filme pentru adulţi.

de Redactia Observator

la 26.10.2019, 13:42

Vezi și

Kanye West lansează un nou album, care îi este închinat lui Iisus! Într-un interviu difuzat în presa americană, artistul a vorbit despre cum s-a convertit la creştinism, problemele pshice de care a suferit şi dependenţa de filme pentru adulţi. În plus, a dezvăluit că plănuieşte să candideze la preşedinţia Statelor Unite peste cinci ani.

”Acum, că îl slujesc pe Hristos, misiunea mea este să răspândesc cuvântul Evangheliei. Să le spun oamenilor ce a făcut Iisus pentru mine. Nu mai sunt un sclav. Sunt un fiu acum, fiul Lui Dumnezeu. Sunt liber”, spune Kanye West.

Aşa gândeşte cântărețul, după ce s-a convertit la creştinism. Artistul spune că simte că a renăscut, după o perioadă lungă în care s-a luptat cu tulburările psihice şi cu dependenţa de filme pentru adulţi.

Totul a început când artistul avea doar cinci ani şi a găsit o revistă Playboy a tatălui său. A început să colecţioneze apoi revistele deocheate, iar ulterior, vedeta a devenit dependentă de pornografie. Viaţa lui s-a schimbat radical când a fost internat la o clinică de psihiatrie.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Nu este prima oară când Kanye West cântă despre Dumnezeu. În anii 2000, artistul a lansat mai multe piese cu temă religioasă.

Dacă înainte Kanye West o ajuta pe soţia sa Kim Kardashian să îşi aleagă ţinutele provocatoare, acum rapperul îi cere să îşi acopere mai mult trupul. O critică atunci când postează fotografii în lenjerie intimă şi au discuţii aprinse din cauza asta. Nu-i de mirare că luna aceasta, cuplul şi-a botezat cei patru copii la o biserică din Armenia. În plus, artistul le cere şi colaboratorilor lui să nu întreţină relaţii sexuale înainte de căsătorie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Kanye West: ”Misiunea mea e să răspândesc cuvântul Evangheliei”