Foto

Fotografie cu Khloe Kardashian postată din greșeală pe Instagram, echipa vedetei o vrea dată jos de pe internet

De Redactia Observator.
Publicat: 08.04.2021, 15:13.
Actualizat: 08.04.2021, 15:19

Echipa vedetei Khloe Kardashian lucrează în ultimele ore pentru a șterge o fotografie needitată, care a scăpat pe internet din greșeală și s-a viralizat. Motivul? Diferența considerabilă dintre look-ul real și cel cu retușuri.

Khloe Kardashian

Khloe Kardashian

Profimedia Images

Ca membră a celebrei familii Kardashian, Khloe are nu mai puțin de 136 de milioane de urmăritori pe Instagram, iar multe dintre fotografii sunt realizate pentru branduri celebre, pe sume deloc neglijabile. Nu e de mirare că o poză needitată, postată din greșeală pe IG, a stârnit atenția fanilor, dar și echipei ce se ocupă de imaginea ei.

"Fotografia editată color a fost făcută în timpul unei reuniuni private a familiei și postată pe contul social media fără permisiune, din greșeală, de către un asistent", a explicat Tracy Romulus, șeful diviziei de marketing de la KKW Brands. "Khloe arată minunat, dar deținătorul are dreptul de a înlătura o imagine pe care nu intenționa să o publice", a precizat el.

Fotografia cu Khloe Kardashian, postată cu "titlu experimental" de internauți, pe Reddit

Citește și:

Platforma Twitter a anunțat că s-a emis o notificare Digital Millennium Copyright Act (DMCA) cu privire la fotografie. Imaginea a dispărut și de pe Reddit, fiind "înlăturată ca răspuns la o solicitare privind drepturile de autor făcută de o terță parte".

Potrivit BBC, care citează șeful unei case de avocatură specializate pe drepturi de proprietate intelectuală, tentativele de a înlătura imaginea nu vor face decât să atragă și mai multă atenție asupra ei. "Sincer e ca și cum ei încearcă să pună degetul în digul care deja s-a rupt. Dacă s-a răspândit atât de multe nu vor reuși să pună pasta de dinți înapoi în tub. Dintr-o perspectivă legală e interesant pentru că nu se precizează cine a făcut fotografie - spune doar că are drepturi. Primul deținător al dreptului de proprietate este în mod normal fotograful, așa că dacă îi fac o poză lui Khloe Kardashian am drepturi", a explicat Elizabeth Ward.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.