Antena Meniu Search
x

Kim Kardashian, ceartă aprinsă cu Kanye West din cauza rochiei sale de gala MET

Chiar dacă sunt bogate iar de multe ori par a avea lumea la picioarele lor, vedetele de peste Ocean nu sunt scutite de problemele conjugale. Kim Kardashian, spre exemplu, a avut o ceartă aprinsă cu Kanye West din cauza rochiei sale de gala MET.

de Redactia Observator

la 17.10.2019, 10:26

Vezi și

Chiar dacă sunt bogate iar de multe ori par a avea lumea la picioarele lor, vedetele de peste Ocean nu sunt scutite de problemele conjugale. Kim Kardashian, spre exemplu, a avut o ceartă aprinsă cu Kanye West din cauza rochiei sale de gala MET. Concret, rapper-ul american a declarat în dreptul camerelor de filmare că este sătul de pozele sexy în care apare soţia lui.

La 38 de ani, Kim Kardashian continuă să facă furori pe oriunde merge. La Met Gala 2019 vedeta americană a atras toate privirile în rochia ei mulată semi-transparentă, croită de Therry Muller.

Strâmtă precum un corset, rochia nu a fost însă pe placul lui Kanye West care a avut o ceartă aprinsă cu Kim chiar cu o seară înainte de marele eveniment.

Vizibil înfuriat, Kanye West i-a reproşat soţiei sale că rochia pe care a ales-o pentru Met Gala este mai degrabă o lenjerie intimă. În niciun caz una potrivită pentru un eveniment de gală. Răspunsul lui Kim Kardashian nu a întârziat să apară.

Cearta aprinsă între cei doi vine în contextul în care Kanye West s-a convertit recent la creştinism. Iar în urmă cu doar o săptămână, Kim Kardashian a mers în Armenia pentru a-şi boteza trei dintre copii în principala catedrală creştină de la Erevan.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Kim Kardashian, ceartă aprinsă cu Kanye West din cauza rochiei sale de gala MET