Antena Meniu Search
x

Lista nominalizarilor la Brit Awards 2019 este deschisă. Cine are şanse la marele premiu

Anne-Marie, Dua Lipa, Jorja Smith si George Ezra sunt artistii cu cele mai multe sanse de a primi un trofeu la ceremonia care va avea loc la Londra, pe 20 februarie. 

Vezi și

Anne-Marie, Dua Lipa, Jorja Smith si George Ezra sunt artistii cu cele mai multe sanse de a primi un trofeu la ceremonia care va avea loc la Londra, pe 20 februarie. 

Dua Lipa şi Anne Marie conduc detasat lista selecţiilor, bucurandu-se de cate patru nominalizari, fiecare. Jorja Smith si George Ezra vin din urma cu cate trei. Printre albumele favorite la categoria "British album of the year" se numara "Speak your mind" al artistei Anne Marie, "Lost and found", semnat de Jorja Smith, dar si "Staying at Tamara's", al lui George Ezra.

Anne Marrie a fost nominalizata si la categoria "cel mai bun artist solo britanic", alaturi de Jorja Smith, Jess Glynne, Lily Alen dar si Florence and The Machine.

Pentru mult ravnitul premiu la categoria cel mai bun grup britanic se bat nume mari ca Arctic Monkeys, The 1975 si Gorillaz. De asemenea, batalia pentru trofeul la categoria "British Single" se da intre indragita Dua Lipa, Anne Marie, Clean Bandit si Demi Lovato, Rudimental sau Jess Glynne.

In cadrul ceremoniei din 20 februarie va fi acordat si un premiu pentru cel mai bun artist intenational solo. Aici, lupta este stransa intre Drake, Eminem, Shawan Mendes sau Travis Scott. Cât priveşte interpretele internaţionale, aici au fost selectate Ariana Grande, Camila Cabello, Cardi B, Christine & The Queens şi Janelle Monae.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Lista nominalizarilor la Brit Awards 2019 este deschisă. Cine are şanse la marele premiu