Antena Meniu Search
x

Lora, o artistă împlinită! Este una dintre cele mai iubite cântăreţe din România, are o carieră de succes şi o relaţie de invidiat

Este una dintre cele mai iubite cântăreţe din România, are o carieră de succes şi o relaţie care tinde spre perfecţiune.

Vezi și

Este una dintre cele mai iubite cântăreţe din România, are o carieră de succes şi o relaţie care tinde spre perfecţiune. Lora este exemplul unei artiste complete. Am stat de vorbă şi am aflat cum s-a schimbat stilul ei muzical de-a lungul anilor, dar şi ce planuri de viitor are.

"Rămas bun" este piesa care a adus schimbarea în viaţa Lorei. 

Lora: "Abia aşteptam să o audă lumea şi abia aşteptam să filmăm odată videoclipul şi am filmat videoclipul în ultima zi ok, decentă, de toamnă. În care puteam să stau în apa aia de la mare şi să nu intru în hipotermie."

Povestea celor doi îndrăgostiţi, aflaţi în pragul despărţirii, a cucerit imediat inimile fanilor. 

Lora: "Sunt oameni care îmi trimit scrisori şi cred că la un moment dat am să fac publica câteva dintre ele pentru că sunt absolut fascinante. Îmi povesteau cum piesa asta le-a schimbat viaţa ceea ce mi se pare incredibil."

Artista mărturiseşte că stilul ei muzical s-a schimbat radical, faţă de începuturi. 

Lora: "Am mai mult curaj să mă exprim şi să mă deschid în faţa publicului.  Am avut curaj într-o zi să mă deschid. Şi cred că asta e cea mai mare schimbare din viaţa mea."

Dar şi faptul că şi-a îndeplinit un vis mai vechi. Acela de a-i ajuta pe copii să descopere tainele muzicii. 

Lora: "Un anunţ foarte important pe care trebuie să îl fac este că pe data de 11 se fac audiţii pentru copii. Copiii care vor fi primiţi să facă parte din echipa noastră au posibilitatea să joace alături de mine într-un videoclip."

Şi în viaţa personală lucrurile merg de minune pentru artista în vârstă de 35 de ani. În curând, va trăi o experienţă inedită alături de iubitul ei - vor încerca să trăiască în Asia cu un dolar pe zi. 

Lora: <<Mama m-a întrebat foarte sincer "mama, dar de ce? de ce vreţi să vă duceţi aşa departe de casă. e periculos, dar ce o să faceţi, unde o să dormiţi." Şi tot glumim că schimbăm o junglă pe alta. Sunt foarte curioasă care a mai grea. Am nevoie să trăiesc o experienţă de genul ăsta cu iubitul meu. Cred că relaţia noastră va fi pusă la încercare.>>

Experienţa lor va fi difuzată la Antena 1, într-o nouă emisiune. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » Lora, o artistă împlinită! Este una dintre cele mai iubite cântăreţe din România, are o carieră de succes şi o relaţie de invidiat