Antena Meniu Search
x
LIVE

Loredana, față în față cu jurații Chefi la cuţite

Chefii au parte azi de un candidat surpriză. Loredana ne arată că nu se pricepe doar la vocile de la X-Factor, ci si la gătit. Ea speră să-i impresioneze pe chefi şi să ia cuţitul. Dacă i-a ieşit aflaţi de la 20.30, în show-ul Chefi la cuţite, unde cei trei juraţi fac azi ultimele degustări pe nevăzute.

De Redactia Observator la 02.11.2020, 20:55
Vezi și
  • Sezonul 8 Chefi la cuţite a ajuns în faza de bootcamp.
  • Toţi cei care au primit cuţitul încep lupta pentru un loc în echipele chefilor.

Ultimele momente din degustările pe nevăzute ale acestui sezon Chefi la cuţite se încheie cu un adevărat show. Loredana vine în platoul Chefi la cuţite nu doar cu un preparat special, ci şi cu un moment care va rămâne memorabil pentru cooking show-ul de la Antena 1.

Sezonul 8 Chefi la cuţite a ajuns în faza de bootcamp. Toţi cei care au primit cuţitul în cadrul degustărilor pe nevăzute încep lupta pentru un loc în echipele chefilor.

Aproape 150 de candidaţi se vor întrece, într-o bucătărie specială, amenajată în hangarele Romaero.

Dacă se vor ridica la înălţimea aşteptărilor şi concurenţii în care Chefii şi-au investit încrederea, vedeţi in această seară, după Observator! 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri Mondene » Loredana, față în față cu jurații Chefi la cuţite