Antena Meniu Search
x

Mădălina Bellariu Ion, drumul de la Pitești la Hollywood

Mădălina Bellariu, ispita lui Jude Law, din serialul "The Young Pope", s-a întors, pentru o perioadă, acasă. Printre audiţiile online, cu limonada în faţă, povesteşte în exclusivitate pentru Observator, cum a fost drumul de la Piteşti, oraşul său natal, la Hollywood.

de Lucsandra Săndulescu

la 28.06.2020, 23:33

Vezi și
  • Mădălina Bellariu Ion și-a început cariera în actorie la Londra.
  • Actrița a jucat în serialul The Young Pope.

Mădălina Bellariu Ion, actriţă: Am plecat din Piteşti, am venit la Bucureşti şi am făcut Facultatea de Litere şi Relaţii Publice, iar apoi am plecat la Londra pentru că pasiunea pentru actorie era în mine de mică.

Puţin emoţionată, recunoaşte că nu-i uşor să-ţi spui povestea, atunci când viaţa ta pare un scenariu.

Mădălina Bellariu Ion, actriţă: Am fost remarcată de un profesor de actorie din cadrul şcolii şi am fost recomadată unui agent, iar în Londra cred că asta este etapa cea mai dificilă.

La Londra și-a început rapid cariera în actorie, dar primii bani nu au venit de la marile studiouri.

Mădălina Bellariu Ion, actriţă: Am lucrat şi la un restaurant! Am lucrat ca hostess. Practic aduceam clientii la masă şi cochetam cu modelling-ul. Am facut diverse sedinte foto, reclame.

Şi-a schimbat numele, pentru a avea mai multe şanse la un rol şi a luptat să scape de stigmatul rolurilor de femei uşoare atribuite actriţelor din estul Europei.

Mădălina Bellariu Ion, actriţă: Din păcate, atunci când vorbeşti de Eastern European, de femeile din est, fie ele ucrainence, rusoaice sau românce, fie fac parte din retele de mafioţi, fie dintr-o retea de prostituţie.

Nu s-a lăsat şi a dat sute de audiţii, în 6 limbi străine.

Mădălina Bellariu Ion, actriţă: Ce pot să spun despre compromisuri este faptul că, uneori, am de făcut o audiţie în 24 de ore şi poate trebuie să îmi anulez toate planurile pentru a reuşi să învăţ textul.

Dar, fiecare sacrificiu a dus-o cu un pas mai aproape de succes! Maestrul Paolo Sorrentino a remarcat-o şi i-a oferit un rol în The Young Pope, serialul despre care, mai marii cinematografiei spun că, dacă ar fi fost film, ar fi luat un Oscar!

Mădălina Bellariu Ion, actriţă: La proba cu Sorrentino ne-am jucat putin cu rolul respectiv. Rolul a suferit câteva modificări! Iniţial, trebuia să fiu mioapă!

A fost însă femeia fatală  a cărei miză era să-l cucerească pe Papa interpretat de Jude Law.

(Mădălina Bellariu Ion): Am repetat cu el scena chiar în cabina de machiaj. M-a vazut că citeam ultimele replici adăugate de Sorrentino şi a zis: “Hai să citim impreună!”

(Reporter): Arată la fel de bine şi în spatele camerelor?

(Mădălina Bellariu Ion): Arată, da! Arată foarte bine!

Mădălina este recunoscătoare pentru povestea ei de viată şi speră acum să înceapă o nouă producţie şi în ţară. Până atunci, o vedem în serialul "Sacrificiul" disponibil pe Antena Play.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Mondene » Mădălina Bellariu Ion, drumul de la Pitești la Hollywood