Antena Meniu Search
x

Maria Marinescu vrea să încheie orice socoteală cu fostul ei soţ

Maria Marinescu rămâne doamna Collin în acte. Pentru moment. Astăzi a mers să divorţeze de soţul ei care este închis la un penitenciar în Franţa pentru trafic de droguri.

Vezi și

 Maria Marinescu rămâne doamna Collin în acte. Pentru moment. Astăzi a mers să divorţeze de soţul ei care este închis la un penitenciar în Franţa pentru trafic de droguri.

Dar n-a ajuns încă la notar procura de la Paris. Divorţul l-ar fi cerut amândoi: Frank Collin a vrut să o ştie fericită pe mama copilului lui, iar creatoarea de modă şi-ar fi găsit deja fericirea alături de un alt bărbat. Lumea spune că ar fi totuşi o despărţire care să protejeze banii fostului luptător din Legiunea Străină.

A zâmbit. Şi, deşi pe tocuri, Maria Marinescu a alergat către uşa judecătoriei, doar-doar îşi pierde urma. Într-o ţinută lejeră, accesorizată cu ochelari şi geantă exclusivistă, aşa s-a prezentat astăzi creatoarea de modă la divorţ.

Dar s-a mai amânat până când notarul primeşte procura din partea lui Frank Collin, soţul Mariei. Cu fostul luptător în Legiunea Străină designerul a trăit o dragoste ca-n filme. Au făcut nuntă la un castel în Franţa, acum 5 ani, şi au împreună un copil. Însă băieţelul abia dacă-şi mai ştie tatăl.

Fostul luptător în Legiunea străină a fost arestat acum un an la Paris pentru trafic de droguri. Ar fi coordonat un transport de cocaină în valoare de 20 de milioane de euro pe traseul Republica Dominicană-Franţa.

Acum e într-o închisoare din Hexagon. Iar Maria şi-ar fi găsit deja o altă dragoste. Un fost ministru, divorţat şi discret.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri Mondene » Maria Marinescu vrea să încheie orice socoteală cu fostul ei soţ