Antena Meniu Search
x

Video Mark Hoppus, basistul şi fondatorul formaţiei Blink-182, s-a vindecat de cancer la 3 luni după diagnostic

Veste bună pentru fanii trupei punk-rock Blink-182. Basistul şi fondatorul formaţiei, Mark Hoppus, s-a vindecat de cancer la doar trei luni după ce a fost diagnosticat.

de Redactia Observator

la 01.10.2021, 08:06

Vezi și

În luna iunie, Mark Hoppus a anunţat că are cancer, un limfom de tip B, aflat în stadiul patru. Artistul a urmat însă riguros tratamentul medicilor şi a reuşit să scape de boală. Basistul în vârstă de 49 de ani va trebui acum să se prezinte la consultaţii la fiecare şase luni pentru a se asigura că boala nu a reapărut.

Primele imagini cu Mark Hoppus, după ce s-a vindecat de cancer

Mark a publicat poze cu părul care a reînceput să îi crească, însă mai alb ca înainte. Basistul a format formaţia punk la începutul anilor '90. În cele aproape trei decenii de activitate trupa a vândut peste 50 de milioane de albume.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Mark Hoppus, basistul şi fondatorul formaţiei Blink-182, s-a vindecat de cancer la 3 luni după diagnostic