Antena Meniu Search
x

Invitat în platoul Observator, Matteo a vorbit despre succesul de peste hotare

Matteo, pe numele sau real Vasiliu Matei Anton Eugen Aurel Ioan Florentin, a ajuns unul dintre cei mai indragiti artisti de la noi din tara.

de Redactia Observator

la 09.05.2019, 15:03

Vezi și

Matteo, pe numele sau real Vasiliu Matei Anton Eugen Aurel Ioan Florentin, a ajuns unul dintre cei mai indragiti artisti de la noi din tara. Artistul in varsta de 34 de ani, a suferit pana la 14 ani, carand tot sacul de nume dupa el, dar atunci cand si-a scos buletin a facut o selectie dura si a ales sa ramana doar cu prenumele Matei si cu numele de familie Vasiliu.

Succesul lui Matteo a atins cote fabuloase la inceputul anului in China, cand o prezentatoare TV, Influencer si cantareata , a facut o coregrafie impreuna cu dansatoarele ei pe piesa Panama. Filmuletul a devenit viral intr-un timp foarte scurt, astfel incat imediat Japonia a fost invadata de febra coregrafiei pe piesa Panama.

Ajunsese atat de viral in toata Asia, incat oamenii au inceput sa-i scrie artistului si sa-i arate cat de populara este piesa acestuia. Concertele nu au intarziat sa apara, iar celebritatea a venit odata cu acestea, a fost primit cu bratele deschise de carte asiatici, au urmat yeci de concerte, iar asta nu e tot, in perioada imediata va mai avea peste 20 de concerte.

Se pare ca de curand, piesa a fost descoperita si de catre americani, pe platforma youtube acestia au inceput sa imparta pareri despre piesa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Mondene » Invitat în platoul Observator, Matteo a vorbit despre succesul de peste hotare