Antena Meniu Search
x

Galerie foto Mesajul emoționant al actriţei Gal Gadot, din Wonder Woman, după ce a devenit mamă pentru a treia oară

Gal Gadot, actriţa principală a filmului „Wonder Woman” a anunţat marţi, într-o postare pe Instagram, naşterea celui de-al treilea copil, o fetiţă pe care ea şi soţul ei Varsano au decis să o numească Daniella.

de Redactia Observator

la 30.06.2021, 17:22

Gadot, în vârstă de 36 de ani, a încărcat pe reţeaua de socializare o fotografie în care îşi prezintă familia în noua formulă de cinci, transmite International Business Times. Alături de cei doi soţi, Gal Gadot şi Yaron Varsano, în imagine apar şi cele trei fiice ale lor, Alma, în vâstă de 9 ani, fiica mijlocie Maya, de doar 4 ani, dar şi mezina familiei, Daniella.

„Familia mea dulce. Nu aș putea fi mai recunoscătoare și fericită că suntem cu toții atât de încântați să o primim pe Daniella în familia noastră. Vă trimit tuturor dragoste și sănătate”, a scris actriţa pe profilul personal.

Mulți dintre fanii ei au asaltat rapid secțiunea de comentarii cu mesaje de felicitare pentru proaspăta mămică. „O familie atât de frumoasă! Felicitări!" A scris unul dintre fani.

Primele zvonuri despre sarcina actriţei de la Hollywood au apărut atunci când a îmbrăcat o rochie largă la Globurile de Aur în luna martie. O lună mai târziu, ea le-a confirmat zvonurile lui Ryan Seacrest și Kelly Ripa cărora le-a spus că așteaptă un nou copil.

Pe acelaşi subiect

Gal Gadot şi Yaron Varsano au împreună trei copii

Gal Gadot a dezvăluit încă de la începutul sarcinii că vestea aducerii pe lume a unei noi fetiţe a copleşit-o. „Plâng de la un simplu gând care îmi trece prin minte. Plâng la auzul unui simplu cântec. Am devenit extrem de sensibilă. De obicei nu sunt aşa”, a spus actriţa.

Gadot şi soţul ei s-au căsătorit în anul 2008, după o relaţie pe care o aveau de doi ani. Într-un interviu acordat în 2016, actriţa a spus că şi-a întâlnit soţul pentru prima dată într-un deşert israelian, în anul 2006.

„Totul a fost despre yoga, chakre și mâncare sănătoasă. Nu ne-am planificat să ne vedem exact acolo, ci ne-am găsit unul pe celălalt”, a spus ea la momentul respectiv. În același interviu, Gadot a dezvăluit că Varsano i-a făcut o propunere încă de la a doua căsătoria, spunând că nu este dispus să aştepte mai mult de doi ani pentru a se căsători cu el.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri Mondene » Mesajul emoționant al actriţei Gal Gadot, din Wonder Woman, după ce a devenit mamă pentru a treia oară