Antena Meniu Search
x

Mihaela Călin mărturiseşte în premieră: “Există în viata mea un om special”

Mereu în prim-plan la Observatorul de la 13.00 și 16.00, Mihaela Călin este, contrar aparenţelor, o fire retrasă, care preferă oricând compania cărţilor.

 Mereu în prim-plan la Observatorul de la 13.00 și 16.00, Mihaela Călin este, contrar aparenţelor, o fire retrasă, care preferă oricând compania cărţilor în detrimentul evenimentelor pline de glamour.

Pentru blogul http://fifistie.blogspot.ro, Mihaela a acceptat provocarea de a răspunde unor întrebări pe care altă dată le-ar fi evitat şi spune, în premieră, că există un bărbat special în viaţa sa: „El spune că eu sunt varianta lui feminină. Suntem doi oameni care, vorba cântecului: gândim la fel, simţim la fel. Viaţa mea privată nu e secretă, e doar discretă. Este în viaţa mea un om special. Oamenii vorbesc foarte mult despre relaţii. O relaţie nu e întotdeauna cum ai visat. Eu nu mă vedeam niciodată pe mine într-o relaţie la distanţă. Când găseşti omul potrivit priveşti însă altfel coordonatele de timp şi distanţă”, declară vedeta Antenei 1, deloc obișnuită să vorbească despre viața personala.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri Mondene » Mihaela Călin mărturiseşte în premieră: “Există în viata mea un om special”