Antena Meniu Search
x

Minivacanţa la Harghita-Băi, opţiunea perfectă pentru turiştii care s-au ferit de caniculă

În minivacanţa de Sfânta Maria, românii s-au împărţit în două tabere: cei care au profitat de vremea călduroasă şi au umplut plajele de pe litoral, şi cei care, dimpotrivă, au căutat răcoarea muntelui.

Vezi și

În minivacanţa de Sfânta Maria, românii s-au împărţit în două tabere: cei care au profitat de vremea călduroasă şi au umplut plajele de pe litoral, şi cei care, dimpotrivă, au căutat răcoarea muntelui. Pentru aceştia din urmă, staţiunea Harghita-Băi s-a dovedit alegerea cea mai inspirată. Un loc în care s-au relaxat, s-au delectat cu preparate tradiţionale şi au profitat din plin de parcul de aventură din zonă.

Când soarele pârjoleşte totul, parcă nici nu-ţi mai vine chef de distracţie. În inima Carpaţilor Orientali există însă o oază de răcoare şi linişte, de care au profitat mulţi turişti şi localnici în această minivacanţă. În Harghita-Băi, temperaturile au fost cu 10-15 grade mai mici decât în alte oraşe. 

În staţiunea harghiteană se află unul dintre cele mai spectaculoase parcuri de aventură din ţară. Construit pe o suprafaţă de un hectar şi jumătate, amatorii de senzaţii tari găsesc aici 190 de platforme montate pe copaci, 190 elemente de joc şi 12 trasee cu grade diferite de dificultate.

Atracţia parcului este însă tiroliana, care - potrivit proprietarilor - are cel mai lung traseu de alunecare din Europa Centrală, cu o lungime de 985 de metri. Turiştii au avut însă şi alte opţiuni.

Parcul de Aventură de la Harghita-Băi dispune şi de un traseu de şase kilometri pentru biciclete şi de un teren de paintball. Iar cine vrea şi mai multă adrenalină poate face off-road cu maşina militară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Minivacanţa la Harghita-Băi, opţiunea perfectă pentru turiştii care s-au ferit de caniculă