Antena Meniu Search
x

Mirela Retegan, fondator Gașca Zurli, a demarat un proiect pentru mamele care fug din calea abuzurilor

Mirela Retegan, antrenorul părinților, care a înființat Gașca Zurli, a fost invitată în platoul Observator pentru a discuta despre ultima campanie

de Redactia Observator

la 15.03.2019, 13:44

Vezi și

Mirela Retegan, antrenorul părinților, care a înființat Gașca Zurli, a fost invitată în platoul Observator pentru a discuta despre ultima campanie.

Copiii o adoră, părinţii... o plac la nebunie! După fenomenul naţional - Gaşca Zurli, Mirela Retegan a demarat un alt proiect. De această dată, cu gândul la mamele greu încercate de viaţă.

De cinci ani, Mirela este un punct de sprijin pentru cele care au avut curajul să îşi ia copilul în braţe şi să fugă din calea abuzurilor. Un demers început cu paşi timizi, dar care între timp a luat amploare naţională. Nu mai puţin de 4 mii de femei, celebre sau nu, din 20 de oraşe s-au alăturat cauzei.

Le oferă de la cosmetice până la haine, pentru că orice atenţie, oricât de mică ar fi, face diferenţa. Asta nu este tot.

Alături de un ONG, Mirela Retegan a creat un adăpost unde femeile abuzate să se poată refugia, departe de violenţa partenerilor de viaţă. Iar de săptămâna viitoare pleacă într-un turneu în ţară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri Mondene » Mirela Retegan, fondator Gașca Zurli, a demarat un proiect pentru mamele care fug din calea abuzurilor