Antena Meniu Search
x

Miss European Turism se desfasoara weekend-ul acesta la Brasov

Weekendul acesta la Brasov se va incorona Miss European Turism. Frumoasele aspirante la acest titlu si-au inceput deja cantonamentul in statiunea montana

Vezi și

Elegante, gratioase, sexy si provocatoare, concurentele Miss European Tourism au defilat azi-noapte pe ringul de dans. Nu a fost o proba de concurs, ci distractie curata. "Cred ca toate avem o sansa sa castigam acest concurs. Este un concurs cu prestigiu si sunt foarte multe femei frumoase", povesteste o concurenta.

Engleza, italiana, germana, rusa, spaniola sau romana. Toate limbile europene s-au contopit aseara intr-una singura - cea a distractiei. In calea ei nu au stat nici tocurile inalte si nici rochitele scurte si mulate. Miss European Turism va avea loc in Poiana Basov si va include trei probe: defilarea in port traditional, in costum de baie si in rochie de seara. "Ele sunt pregatite pentru acest eveniment si stiu ca aici nu sunt in vacanta. Ele muncesc si acesta este un bonus pentru ele", a declarat Larisa Boriceanu, organizator.

Concursul Miss European Touris este organizat pentru a doua oara in Romania.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri Mondene » Miss European Turism se desfasoara weekend-ul acesta la Brasov