Antena Meniu Search
x

Modelul Adau Mornyang va petrece o lună în spatele gratiilor, după ce a făcut scandal-monstru într-un avion

Legea nu ţine cont de cât de faimos eşti. Un model internaţional va petrece o lună în spatele gratiilor şi alte trei în arest la domiciliu, după ce a făcut un scandal-monstru într-un avion.

de Redactia Observator

la 16.07.2019, 17:12

Vezi și

Legea nu ţine cont de cât de faimos eşti. Un model internaţional va petrece o lună în spatele gratiilor şi alte trei în arest la domiciliu, după ce a făcut un scandal-monstru într-un avion. A vorbit urât cu pasagerii şi chiar a lovit un membru al echipajului de bord. Acum, oamenii critică justiţia pentru că a scăpat cu o pedeapsă prea uşoară.

Trebuie taci naibii din gură şi să tolerezi orice mizerie primeşti! Să nu îndrăzneşti să mai vii la mine şi să-mi spui: "Deranjezi pe toată lumea!" Sunt cuvintele modelului Adau Mornyang în timpul unui zbor care făcea legătura între Melbourne şi Los Angeles.

Potrivit martorilor, tânăra de 25 de ani a devenit agresivă după ce a consumat alcool la bordul avionului.

A vorbit urât cu pasagerii şi echipajul de la bord, iar când o stewardesă i-a făcut observaţie, femeia s-a enervat şi mai tare. A insultat-o şi a agresat-o pe însoţitoarea de bord.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În faţa instanţei modelul a declarat că nu îşi mai aminteşte nimic, iar comportamentul său ar fi fost cauzat de amestecului de vin cu somnifere.

Pentru scnadalul iscat în timpul zborului de nouă ore, femeia risca să primească 21 de ani de închisoare.

În faţa instanţei însă, modelul a început să plângă, a spus că regretă tot ce a făcut şi că doreşte să îşi ceară iertare fiecărui martor în parte.

În cele din urmă, femeia a fost condamnată la o lună de închisoare, trei luni de arest la domiciliu şi 100 de ore de muncă în folosul comunităţii.

Totodată, ea a declarat că urmează un tratament pentru anxietate şi depresie, afecţiune cauzată de traumele din copilărie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri Mondene » Modelul Adau Mornyang va petrece o lună în spatele gratiilor, după ce a făcut scandal-monstru într-un avion