Antena Meniu Search
x

Monica Gabor însărcinata? Detaliul care a dat-o de gol pe fosta divă de la Izvorani, în imagini inedite

Monica Gabor a publicat pe pagina sa de Facebook o filmare în care fanii săi au remarcat că fosta divă de la Izvorani ar fi din nou însărcinată.

La mai bine de şase ani de când s-a mutat în Statele Unite ale Americii, Monica Gabor pare să fie extrem de fericită alături de iubitul ei, Mr. Pink şi de băieţelul afaceristului chinez, pe care Monica îl iubeşte ca pe propriul fiu. 

Judecând după ultimele imagini postate de fosta divă de la Izvorani, se pare că familia de peste Ocean a Monicăi ar aştepta un nou membru. 

Fosta soţie a lui Irinel Columbeanu şi afaceristul chinez l-au scos pe micuţul Anthony la plimbare pe faleză, iar Mr. Pink i-a filmat pe acesta şi pe iubita sa ţinându-se de mână.

Monica Gabor l-a ajutat pe micuț să-și țină echilibrul în timp ce mergea pe balustradă.

„Bună dinineața! Am fost la o plimbare cu fiul nostru. Mergem încet, dar nu ne uităm înapoi!”, a scris Monica Gabor.

Ceea ce le-a atras atenția fanilor Monicăi Gabor a fost „burtica” suspectă a acesteia. Admiratorii ei n-au mai stat pe gânduri și au întrebat-o direct dacă este însărcinată, însă Monica nu le-a răspuns.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Monica, mi se pare mie sau ai ceva burtică?”, „Eram indecisă să-ți scriu, am zis că nu văd bine! Dar văd că au mai văzut și alții ce am văzut eu”, „Și mie mi s-a părut…”, „Monica se vede burtica! Oare ești gravidă sau mă înșel?”, „Să fie într-un ceas bun, Monica! Sigur e încântată și Irinuca”, i-au scris fanii Monicăi Gabor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Monica Gabor însărcinata? Detaliul care a dat-o de gol pe fosta divă de la Izvorani, în imagini inedite