Antena Meniu Search
x

Monica Gabor reînvaţă să fie mamă!

Ca o familie împlinită se comportă Monica Gabor şi Irinel Columbeanu la mare. Au ieşit împreună cu Irinuca la piscină, au stat de vorbă şi au zâmbit, ca pe timpuri.

Vezi și

 Ca o familie împlinită se comportă Monica Gabor şi Irinel Columbeanu la mare. Au ieşit împreună cu Irinuca la piscină, au stat de vorbă şi au zâmbit, ca pe timpuri.

Turiştii care nu i-au recunoscut pe Monica Gabor şi Irinel Columbeanu cu siguranţă au crezut că au în faţă o familie fericită. Aşa s-au şi comportat cei doi foşti soţi la piscină, cu Irina. Fetiţa lor a fost vedeta. A făcut ce a vrut, în timp ce mama şi tata au stat cu ochii pe ea.

Moni şi Iri au petrecut şi ceva timp de vorbă. Şi-au zâmbit şi s-au privit fără vreo urmă de duşmănie. Păreau chiar apropiaţi, ca pe timpuri. Lângă ei, a făcut plajă şi sora Monicăi, Ramona, iar pe un şezlong, a stat şi naşul care i-a cununat.

Monica nu a stat să se bronzeze. Toată atenţia şi-a concentrat-o asupra fetiţei pe care nu o mai strânsese în braţe de un an. S-au îmbrăţişat, s-au pupat, iar Moni a fost grijulie cu Irina.

Irina s-a bălăcit în piscină cu un tovarăş de joacă. Şi a fost convinsă cu greu să iasă din apă. Moni a strâns apoi lucrurile fetiţei şi tot ea a plătit consumaţia. Monica a băut doar apă plată cu lămâie. Are grijă de imaginea ei, mai ales că se promovează singură, cu vorbe mari, pe site-ul propriu de prezentare.

"Monica Gabor, un fotomodel foarte apreciat care este considerat o comoară naţională în România, îşi împarte timpul între ţara natală şi Statele Unite", scrie pe site-ul Monicăi.

"Bunul naţional Moni" a ajuns şi obiect de studiu pentru cursanţii unei universităţi din Braşov. O studentă a Facultăţii de Sociologie a publicat lucrarea "Monica Gabor/Columbeanu - o creaţie a presei din România".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » Monica Gabor reînvaţă să fie mamă!